Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 1 db üres palacsinta hány kcal?

1 db üres palacsinta hány kcal?

Figyelt kérdés
Kerestem a google-n de nem találtam. Visszakerestem ezen az oldalon is, de ott normális választ nem találtam sajnos. :S Ha így estére teleeszem magamat (3-4db), lehetséges hogy hízok 1 kg-t?
2010. jún. 5. 20:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
34%
3-4 palacsintától sem fog elhízni...ez egy marhaság...én 159 cm-es nő létemre napi 3000-3500 kcal mellett is fogytam ;)
2010. jún. 6. 21:03
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Arról akartam lebeszélni, hogy sanyargassa magát. Ha megkívánta, megette, egészségére. Ettől nem hízik meg, semmi baja nem lesz. Csak nem szabad rendszert csinálni belőle. De erről nem akarlak meggyőzni... Te tudod, hogy jó neked. De bármennyire is nem vagyunk egyformák, SENKI nem hízik vissza pár palacsintától. Ennyire azért nem térünk el.
2010. jún. 6. 22:19
 13/14 clint ***** válasza:
20%

természetesen igazad van, hogy nem hízik el... De egy szigoru diétában nincs helye ennek... El kell döntenie az embernek, hogy nem sanyargatja magát és jókat eszik, jólesik, de utána majd nem tetszik amit lát a tükörben, vagy betartja a diétát sanyargatja magát és a végén tök jól érzi magát a bőrében... Sztem ebben azért egyet érthetünk.

Számtalan módszer létezik, lehet neked nem ártott meg pár palacsinta, de van aki iszonyat nehezen fogy és annak le kell küzdenie az ilyen kisértéseket. Fogyókúrában az ilyen kajákat jobban felveszi és zsírban raktározhatja a szervezet mint mikor nem fogyózik!!!!

2010. jún. 6. 22:32
 14/14 anonim ***** válasza:

Clintnek valahol igaza van abban, hogyha már csinálja, akkor csinálja jól, vagyis ha le akar fogyni akkor ne bűnözzön.

1kg emberi zsírszövetből durván 7500kcal-t nyer szervezetünk, szóval 500kcal-tól nem hízunk egy kilót, de...

Ha le akarsz fogyni ne palacsintában gondolkozz ha már sanyargatod szervezeted akkor megfelelő mennyiségű rost és fehérje forrásról gondoskodj, ne pedig szénhidrát és zsír bombáról, mert a heti 2 kg helyett heti -40dkg lesz ami nem épp motiváló.

Ha mégis akarsz enni előtte égesd el az energiatartalmát sporttal, így még jobban esik.

2012. márc. 31. 00:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!