167 cm vagyok, és 70 kg. Csinos vagyok, vagy kövér?
Figyelt kérdés
Képet nem mutatok, sorry! Általánosságban kérdezem! 25/L2010. jún. 5. 17:01
1/8 anonim válasza:
A magasságodhoz soknak tűnik ez a kiló, de honnan tudjuk, hogy izmos vagy-e, arányosan oszlik -e el rajtad a súly stb. Sportolsz valamit? Kép nélkül lehetetlen.
2/8 anonim válasza:
Hát nekem m fogalmam sincs igy mert pl én 170 cm vagyok és 64 kg , de nekem is van min dolgoznom mert a felesleg nem ott van ahol kéne.Valakin meg nagyon sok kiló van , de jó helyen és csinos vele:) ugy hogy igy nem tom megmondani neked!
3/8 A kérdező kommentje:
Rendszeresen futok, diétázok, és kondizok. Mások szerint szép vagyok, mert úgy oszlik meg a súly, hogy arányosan.
2010. jún. 5. 17:12
4/8 anonim válasza:
Akkor megelőlegezem neked, és csinos vagy.
5/8 anonim válasza:
Szerintem sok, még ha arányosan oszlik is el. Azt nem mondom, hogy kövér vagy.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek:)
2010. jún. 5. 17:37
7/8 anonim válasza:
Nem vagy kövér, csak egy kicsit husis.
8/8 anonim válasza:
Kövér biztos nem vagy,de van háj rajtad .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!