Hogy fogyhatnék le annyira? Milyen módszereket ajánlanátok?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, 166 cm és 64 kg. Anyukám előszeretettel közli velem, hogy el vagyok hízva, noha tudja, hogy engem is bánt. Azt mondja, kizárt, hogy genetika legyen, ugyanis az én koromban ő 45 kg körül volt és 4-5 centivel magasabb is. Azt mondta, akkor volt körül belül ennyi, mikor terhes lett. Szörnyen bánt ez az egész, én is nagyon szeretnék legalább 48-49 kg-ra lemenni, hogy ne tudjon ezzel hencegni, de mellette lehetetlen diétázni, folyton olcsó és cukros, hizlaló dolgokat vesz itthonra, és nincs igazán zsebpénzem, szegények vagyunk :( Csak sporttal nem tudok így lefogyni, igaz?2018. jan. 14. 21:11
11/11 anonim válasza:
ja, és ne haragudj, hogy ezt mondom, de azt ilyet én nem nevezném "anyának", még véletlenül sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!