Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy fogyhatnék le annyira?...

Hogy fogyhatnék le annyira? Milyen módszereket ajánlanátok?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, 166 cm és 64 kg. Anyukám előszeretettel közli velem, hogy el vagyok hízva, noha tudja, hogy engem is bánt. Azt mondja, kizárt, hogy genetika legyen, ugyanis az én koromban ő 45 kg körül volt és 4-5 centivel magasabb is. Azt mondta, akkor volt körül belül ennyi, mikor terhes lett. Szörnyen bánt ez az egész, én is nagyon szeretnék legalább 48-49 kg-ra lemenni, hogy ne tudjon ezzel hencegni, de mellette lehetetlen diétázni, folyton olcsó és cukros, hizlaló dolgokat vesz itthonra, és nincs igazán zsebpénzem, szegények vagyunk :( Csak sporttal nem tudok így lefogyni, igaz?
2018. jan. 14. 21:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%

A dedicit a lényeg. Mindegy igazából, hogy miket eszel(persze, jobb lenne, ha egészségesen táplálkozhatnál, főleg ebben a korban), ha több kalóriát használsz el, mint amennyit beviszel, akkor fogyni fogsz.

Szóval csak egyél kevesebbet(de ne koplalj, ne túl keveset, mert fejlődő szervezet vagy!) és mellette mozogj, amennyit tudsz.

2018. jan. 14. 21:18
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :) Akkor rengeteget fogok mozogni:)))
2018. jan. 14. 21:21
 3/11 anonim ***** válasza:
82%
Azért ne ess túlzásba, hagyj pihenőnapot is magadnak! :)
2018. jan. 14. 21:36
 4/11 anonim ***** válasza:
76%
Keress a neten 1200 kalóriás napi étrendeket! Ha ez nem megy, akkor edd azt, amit eddig, de kisebb adagokat.
2018. jan. 14. 21:37
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ne keress kérlek, 1200 kalóriás étrendet az nagyon kevés lesz neked. 1500-1600at javaslok.Igen azzal is lehet fogyni, saját tapasztalat, nem sokkal többről indultam mint te, 2 cm-el vagyok magasabb és most vagyok 60kg.(egy pár kg-t szeretnék még leadni) a 48-49 kg nekem egészségtelennek tűnik, ne a számokad nézd, legyél kalóriadeficitben, mozogj és a tested meghálálja. Az fogyás mínősége és egészséged szempontjából persze az se mindegy, hogy mit eszel :) Ha gondolod, írj privit és segítek elindítani az úton. Ha nem, remélem ezzel is segítettem! Sok sikert :)

2018. jan. 15. 15:19
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

"az én koromban ő 45 kg körül volt és 4-5 centivel magasabb is."

Szóval egy ronda, anorexiás csontváz volt; milyen szép példa. Most is magasabb nálad?

166centidhez max. 55kg-ig menj le, nem kell egészségtelen csontváznak lenni.

Javaslom, te is rendszeresen szólj be neki az egészségtelen, cukros dolgok miatt, amiket állandóan vesz.

Genetikáról meg annyit, hogy te nem a klónja vagy, így az, hogy ő milyen volt, nem jelenti azt, hogy te is olyan vagy/leszel.

2018. jan. 15. 16:38
 7/11 anonim ***** válasza:
Szegenykem... Anyadat ugy rugdosnam valagba, hogy a fal adna neki a masikat! Ha sokat mozogsz nem lesz baj, de ez mar eleve marhanagy baj, hogy ilyeneket mond neked.. Kulonben valszeg csak feltekeny, mert mindig csontos seggu volt, mikozben Te noiesen gombolyded lehetsz! Szarjal ra!
2018. jan. 16. 00:25
 8/11 anonim ***** válasza:
Meg jobbat mondok Neked! Ne parazz semmin csak elvezd az eletet! En Irorszagban elek es hidd el, 60/70 %-a az ir noknek igencsak telt testalkatu... Szerinted erdekli a ferfiakat? Fraszt! Szeretik oket!!! No para Draga! Anyadat pofozd le helyettem is!!! ;)
2018. jan. 16. 00:28
 9/11 anonim válasza:

1500-1600 kalóra. Minimum 1400. Ajánlom a Kalóriabázis nevű oldalt. Fejlesztik folyamatosan, én is vele fogytam le 20 kg :)

Hagyd el a fehér cukrot, helyette vegyetek eritrit-stevia keveréket, az sokáig elég, és rövid időn belül kitapasztalod az adagolását.

Fehér lisztes dolgok helyett válaszd a teljes kiőrlésűt.

Étcsokoládé egy-két cikk párszor a héten, a többi édességet inkább hanyagold. Szépen fokozatosan állj le, a szervezeted kiüríti a "méreganyagokat" és nem lesz túl kellemes. Sajnos ha sok ilyen (elnézést) szemét ételt ettél, akkor lesznek "elvonási" tüneteid. De hamar elmúlik.

Az üdítőket cseréld le mindenképpen! Inkább főzz otthon teát, ha édesre vágysz, és keverd édesítőszerrel, azzal, amit ajánlottam. Sok víz. Sok zöldség és mondjuk egy-két alma, vagy narancs naponta.

Sétálj hetente többször is, fél-egy órát. Ha szeretsz biciklizni vagy úszni, az nagyon jó lesz. Sok sikert kívánok :) Minden azon múlik, hogy komolyan veszed-e.

2018. jan. 16. 21:07
 10/11 anonim ***** válasza:

ajaj 48-49 kg-nál csak halkan megsúgom, hogy elkezd majd összeomlani a hormonális rendszered - átéltem, tudom.

üdv,

egy ex-anorexiás

2018. jan. 17. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!