Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tuti diéta? Kinek mi jött be?...

Tuti diéta? Kinek mi jött be? Léböjtkúra?

Figyelt kérdés

Az érdekelne, hogy van -e olyan típusú diéta, ami nem túl bonyolult, nem túl drága, és mégis hatásos.

Az a problémám, hogy sajnos érzelmi evő vagyok, emellett cukorfüggő. Ha nem eszek csokit vagy édességet, akkor elég kellemetlenül érzem magam, rossz lesz a közérzetem. De szeretnék ezzel leszámolni.

Ami még gond számomra, hogy mivel nem eszem húst, és inkább a vegán életmód felé tendálok egyre inkább, elég nehéz olyan ételeket összeállítanom, amihez nem kell túl sok minden, egyszerű, és beilleszthető a napomba, mivel sokat dolgozom, és egy héten akár két - háromszor is 24 órázok a munkahelyemen.

Gondolkodtam egy léböjtkúrán is, amit nem vízzel képzelek el, hanem különböző zöldség vagy gyümölcslevekkel.

Jelenleg 80 kiló vagyok a 165 centimhez, szeretnék fogyni kb. 20 kilót. Előre is köszi az ötleteket.

2018. jan. 14. 16:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Kedves 1-es, nem rosszindulatból, de légyszíves a 10. napon is jelentkezz be, és mondd el, mennyit híztál vissza belőle:S - főleg vizet vesztettél és kiürítetted a CH raktárakat. Ezen kívül bontottál izmot, és tényleg elégethettél kb. 0,5 kg zsírt:(

Ezek az eszetlen "diéták" azoknak jöhetnek be, akik valamilyen alkalomra készülnek, és utána már mindegy, hogy hogy alakul a súlyuk. A hosszú távú, egészséges fogyás nem így működik.

2018. jan. 20. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!