Terhesség alatt hogyan tudnék fogyni?
2 kg-ról lenne szó, hogy az előírt gyarapodást ne haladjam meg, mire mérésre kerül a sor. (2 hét múlva.)
Nem véleményt kérek.
Hanem hogyan kivitelezhető a dolog, hogy közben ne legyek rosszul. Mert sajnos van, hogy farkaséhség jön rám, és akárhogy számolom, nem tudok 1900 kcal alá menni :S
Azt is írtam, hogy azért lenne sok zsír a tojás, mert minimum 4 kell, ami egy étkezésre nekem elég, és ha rántotta, abba nélkülözhetetlen a reszelt sajt, ez az oka, amiért inkább bele se kezdek, hogy elkészítsem.
Na meg mindenhol nyomatják, hogy fehérje, fehérje, fehérje, egyél abból 150 g-ot egy nap, zsír max 50-60... Ch max 150. Ezt én sem tudom tartani. Most legalábbis nagyon nem megy.
Nem kifogásoltam, leírtam, miért nem eszem rántottát, szerintem nem kötelező diét alatt sem.
Kávét se iszok, ha nincs benne tej, mert utálom úgy, inkább kihagyom.
Ezt ettem ma, light mozarellával.
Megvolt a 150 g fehérje (tojás nélkül...) 1900 kcalt megettem így is, az tény, de addig, amíg tartom a súlyt, addig nem izgatom már magam rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!