3 hónap alatt mennyi kilótól lehet megszabadulni?
Figyelt kérdés
90kiló vagyok 168 cm 15 éves lány és vastagcsontozatú2018. jan. 12. 21:49
1/3 anonim válasza:
Havonta 2-3 kg a normális, egészséges ütem. Mivel elég komoly túlsúlyod van, eleinte valószínűleg gyorsabban fog menni.
2/3 anonim válasza:
Sokmindentől függ. Én azt mondom ne az időt nézd. Ide életmód váltás kell.
3/3 anonim válasza:
Ha folyton ráparázol az időre, akkor nehezebben fog menni a fogyás, és méginkább kínszenvedés lesz, főleg ha x idő alatt nem sikerült az y kiló. Ha adsz magadnak időt és kényelmesen csinálod, talán még élvezheted is, főleg ha az életed részéve teszed az egészséges táplálkozást egyre ritkábban történő kilengésekkel (amik amúgy is élvezetesebbek, mivel hónaponta egyszer jó egy óra alatt elmajszolni egy csomag chipset sokkal kielégítőbb, mint mindennap 15 perc alatt betolni hármat) és a testmozgást (amit szintén mindig addig csinálj, ameddig még élvezetes számodra, kielégítő, meg fogod figyelni, hogy egy idő után ebből is egyre többre lesz szükséged).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!