1 hónap alatt 5-8 kg-tól szeretnék megszabadulni milyen fogyokúrába kezdejek és milyen itthoni sportot végezzek?
Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat! És lehetőség szerint ne írjátok már hogy 1 hónap alatt nem lehetséges !!!!!:)2014. szept. 26. 18:11
1/6 anonim válasza:
Svéd kutatók szerint sok májkrémet kell enni kenyér nélkül, mellette hasazni és úgy lemegy a hasadról a zsír.
2/6 anonim válasza:
A bolti májkrém kis máj sok zsír.
3/6 A kérdező kommentje:
valaki valami értelmeset ?:)
2014. szept. 27. 08:11
4/6 anonim válasza:
Értelmeset, nem fogsz kapni, mert ki jelentetted, hogy ne írjuk, hogy 1 hónap alatt nem lehetséges. Nem lehetséges. Legközelebb válogasd meg a modorod és biztos el fognak árasztani a jobbnál jobb hatásos módszerekkel, tanácsokkal. Ha nem lehetséges, nem lehetséges, kivéve ha elhízott vagy, de mivel csak ennyit szeretnél leadni, te attól fényévekre vagy.
5/6 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem igaz hogy nem lehet egy hónap alatt mert egy barátnőm két hét alatt adott le 11 kilót!!!! És hogy mi a módszere? Há tiszonyú sokat sportolt és nem nasizott meg az étrendjében is egy kicsit egészségesebbé tette... Futott, hasizmozott, minden nap betette a rubint Réka cédét minimum egy órára, sport hetet tartott és nagyon hatásos csak azt kell megakadályozni h visszhízz! Ugyan ilyen sport hetekkel és folyamatos mozgással
6/6 anonim válasza:
A szénhidrátot szorítsd vissza minimális szintre.Önmagában kenyér nélkül,paprikával paradicsommal egyél kolbászt,szalonnát.Ebédet ehetsz rendeset.Én így fogytam le gyorsan kb egy hónap alatt.Ja és Rubint Rékára edzettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!