Heti 1,5-2 kg fogyás nagy túlsúlyból mennyire fér bele?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Heti 1,5-2kg fogyás kb 30 kg túlsúlynál sok? Kardiozom és heti 3-4x pedig különböző izomcsoportra edzek. Van olyan aki ilyen tempóban fogyott,és látványos eredményt ért el,és nem lógott a bőre? Köszönöm!2018. jan. 7. 12:52
1/5 anonim válasza:
Sok, 30kg túlsúly nem akkora meg, hogy beleferjen. Ha huzamosabb ideig ilyen tempóban fogysz akkor lógni fog. Mondjuk ez fugg a magasságból is mert nem mindegy hogyan oszlik el az a 30 kiló
2/5 anonim válasza:
Szerintem ha nem mozogtál előtte ennyit és bírod, akkor lehetséges. Persze később ettől függetlenül lassulhat a fogyás.
3/5 anonim válasza:
Én az első 30kg ilyen ütemben fogytam le. Mondjuk nem direkt, simán nem tudtam többet enni és olvadtak a kilók.
A következő 30kg már jó iramban adtam le (havi 3kg).
A bőröm nemtudom milyen lesz mert még kb 20-30kg hátra van, de nem vettem észre megereszkedést, ráncosodást.
Ettől függetlenül ha lehet te is havi 3-4kg nál ne nagyon akarj többet fogyni.
4/5 anonim válasza:
30kg az nem elég nagy hozzá, sokkal többnél viszont már reális is lehet, ismerek ilyen esetet. Nyilván megoldható akármikor, csak nem egészséges, izomból is megy le, szóval nem akarjuk.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2018. jan. 9. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!