Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez így jó szerintetek? nem...

Ez így jó szerintetek? nem leszek fáradt ettől?

Figyelt kérdés

reggeli:tk kiörlésű zsömle+vaj, kávé

tízórai: fél üveg danone aktívia ivójoghurt

ebéd: fehérjeszelet

uzsi: ivójoghurt másik fele

vacsora: egy kevés abból, amit otthon főzött anyu

#fogyókúra #fogyás #heti egy kiló
2018. jan. 6. 13:28
 1/6 A kérdező kommentje:
17 eves lány vagyok 49 kiló 160cm és 45re fogynék. heti egy kiló így lehetséges?
2018. jan. 6. 13:29
 2/6 anonim ***** válasza:

Kórházba kerüléshez tökéletes!

NEM KELL FOGYNOD!

Amit írtál, az KOPLALÁS, csak tönkreteszed magad vele!

2018. jan. 6. 13:38
 3/6 anonim ***** válasza:

Már megint egy fiatalkorú önsanyargató!

Könyörgöm! Neked híznod kellene inkább 4 kilót, nem fogyni. Ugyanilyen magas vagyok, 53 kiló a tökéletes, az alatt szörnyű.

Konkrétan a kérdésre válaszolva: de, fáradt leszel és beteg is.

2018. jan. 6. 13:42
 4/6 A kérdező kommentje:
akkor valaki leírná légyszi h mit egyek akkor egy nap és mennyit? én azt hittem, hogy ez jó..
2018. jan. 6. 14:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem az a kérdés, hogy mit egyél, még csak nem is az, hogy mennyit. Az a kérdés, miért gondolod, hogy fogynod kell. Tudod mennyi a testtömegindexed (BMI)? Tudod mennyi a testzsírszázalékod? Az első értéket meg tudom mondani, 19,1. Ez a normális tartomány alsó részén van, 18,5 alatt elvileg már sovány az illető. Vegyél egy mérleget, ami kijelzi a testzsírarányt! Ha nem magasabb 30 százaléknál, nem vagy túlsúlyos.
2018. jan. 6. 14:39
 6/6 anonim ***** válasza:

Ez kevés és extrém fehérjedús, izomból is tuti fogysz vele.

Amúgy nem lehet megmondani, ki mitől lesz fáradt, engem a szénhidrát speciel enervál, de az emberek zömét nem, sőt az ad nekik energiát, nemcsak kalória értelemben. De ennyi pici és rossz evéssel a legtöbben legyengülnének, azt hiszem.

Legyen legalább egy rendes fehérjeforrásod (hús, tojás, túró, miegymás, megfelelő mennyiségben. tojásból pl. legalább 10 kéne naponta a legtöbb embernek, de minden mással is viszünk be fehérjét), az nagyon fontos. Fehérjeszelet is mehet, ha az szimpatikus neked, de csak kiegészítésként, sokkal több fehérje kell.

Zöldséget is egyél s persze mindent, amit kell, de ez komplikált és nem szoktuk számolni az összes esszenciális tápanyagot, csak eszünk szép változatosan.

2018. jan. 6. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!