Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek ilyen alakból...

Szerintetek ilyen alakból lehet ilyet kihozni? KÉPEK lent!

Figyelt kérdés

Kb. 3 hónap alatt jó lenne leadni!A barátom elutazott egész nyárra, leszeretnék fogyni mire hazajön!

Természetesen intenzíven sportolnék, gondoltam futásra 4-szer egy héten, úszni is 4-szer, edzőteremben torna 3-szor.És az étkezésre is odafigyelnék.

20 éves vagyok 176 cm és 64 kg! Úgy gondolom egy 10estől kéne megszabadulnom, hogy ilyen lehessek:

[link]

[link]

Ilyenből:

[link]

[link]

[link]

[link]

Szerintetek sikerülhet?

2010. jún. 4. 13:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szerény véleménynem szerint, az agyonsatírozott, eltakart, összeszabdalt képeid alapján valóban nem vagy kövér. DE erre szerintem ezek alapján a képek alapján nem lehet normális választ adni, mert mikor hátulról vagy fényképezve is fel van rakva mindkét kezed, ami ugye csalóka, mert az esetleges úszógumi úgy nem látszik.

Meg azzal a piros szarral is az oldalképen pont a csípődet takartad ki.

2010. jún. 4. 15:20
 12/16 anonim ***** válasza:

A jojozásról híres janet 4 hónap alatt így ráncba szedte magát:

[link]

2010. jún. 4. 15:24
 13/16 anonim ***** válasza:

jah, gondolom csak és kizárólag természetesen, és a kép sincs retusálva :DDDDD

Meg nekik azért némileg több idő jut egész nap a kondiban lenni, mint nekünk Mo-n a dolgozó embereknek.

Hülye összehasonlítás.

2010. jún. 4. 15:29
 14/16 anonim válasza:
Szerintem isteni alakod van. Nem kell fogynod.
2010. jún. 6. 11:37
 15/16 anonim válasza:
Szerintem így is jó vagy!!! De ha van benned elég kitartás és akarat erő akkor az ember bármire képes;)
2010. jún. 6. 14:37
 16/16 anonim ***** válasza:

Szia

én 10 centivel vagyok alacsonyabb nálad és még pár kiloval is nehezebb vagyok de nem vékonyabb vagyok hanem izmosabb,

Nem kell fogynod, főleg nem 10 kilot, sportolj és inkább zsmosodj attól szép fesze lesz a hasad és a feneked és nagyon jó alakod lesz

bár sztem most sincs rossz alakod...

2010. jún. 6. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!