Szerintetek ilyen alakból lehet ilyet kihozni? KÉPEK lent!
Kb. 3 hónap alatt jó lenne leadni!A barátom elutazott egész nyárra, leszeretnék fogyni mire hazajön!
Természetesen intenzíven sportolnék, gondoltam futásra 4-szer egy héten, úszni is 4-szer, edzőteremben torna 3-szor.És az étkezésre is odafigyelnék.
20 éves vagyok 176 cm és 64 kg! Úgy gondolom egy 10estől kéne megszabadulnom, hogy ilyen lehessek:
Ilyenből:
Szerintetek sikerülhet?
Szerény véleménynem szerint, az agyonsatírozott, eltakart, összeszabdalt képeid alapján valóban nem vagy kövér. DE erre szerintem ezek alapján a képek alapján nem lehet normális választ adni, mert mikor hátulról vagy fényképezve is fel van rakva mindkét kezed, ami ugye csalóka, mert az esetleges úszógumi úgy nem látszik.
Meg azzal a piros szarral is az oldalképen pont a csípődet takartad ki.
A jojozásról híres janet 4 hónap alatt így ráncba szedte magát:
jah, gondolom csak és kizárólag természetesen, és a kép sincs retusálva :DDDDD
Meg nekik azért némileg több idő jut egész nap a kondiban lenni, mint nekünk Mo-n a dolgozó embereknek.
Hülye összehasonlítás.
Szia
én 10 centivel vagyok alacsonyabb nálad és még pár kiloval is nehezebb vagyok de nem vékonyabb vagyok hanem izmosabb,
Nem kell fogynod, főleg nem 10 kilot, sportolj és inkább zsmosodj attól szép fesze lesz a hasad és a feneked és nagyon jó alakod lesz
bár sztem most sincs rossz alakod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!