Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mikorra bomlik le a zsír?

Tóth Dániel3 kérdése:

Mikorra bomlik le a zsír?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Kb 4 hónapja nem eszem szinte semmit,most 105 kgról 84re fogytam,ami jó. Egészségügyi problémám nincs,tudom hogy nem egészséges,mozogni nincs időm, lehetőségem. Van egy kis zsír a hasamon,gondolom az is eltűnik.... Csípőről megy le szépen.

30F

Ha szitkozódtok,az sem érdekel.Hajrá!!!

2018. jan. 6. 06:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Tojd le, hogy mit mondanak majd az itt megjelenő “szakértők”! Èn most kezdtem el ugyanezt, igaz nekem sikerül mellette mozognom. 130-ról indultam december 20.-án, most 123vagyok. Én is sok okostjást meghalgattam, de az volt a gond, hogy ezek egymásnak is ellent mondtak, aztán úgy voltam vele, hogy jó, köszi, majd megoldom valahogy. Elsőnek a fékezhetetlen zabálást sikerült megállítani (ez volt a legnehezebb), a többit majd idővel kitalálom. Ha hazaérek jövőhéten külföldről, akkor újra eljárok futni megint, azt nagyon szerettem.
2018. jan. 6. 07:28
 2/2 anonim ***** válasza:
mozgás napi 20 perc is elég és lehet szobában is szóval ezt felejtsd el."mozogni nincs időm, lehetőségem".
2018. jan. 6. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!