Minél többet mozgok, annál hamarabb fogyok?
Elég lenne így a kezdetekben heti 3 edzés, vagy emeljem fel 5-re, 6-ra? Ezt az étrenden kívül mondom, az rendben van.
163 cm, 71 kg, 55 szeretnék lenni
22/L
"Minél többet mozgok, annál hamarabb fogyok?"
OKOS! Határozottan okos! Erre magadtól jöttél rá ?
Most nem gúnyolódom, komolyan,sokan azthiszik, a többség, ha nem csinálnak semmit, csak zabálják a különféle "zsírégető" tablettákat, akkor fogyni fognak.
Nem... mozgás nélkül nincs fogyás, lusta dagadt patkányok, akik azthiszik, hogy van.
Bármit edzel, az már jó! Az már formálja a tested. De ha tényleg gyorsan akarod, akkor fuss! Minél többet. És ússz. Ezek a legjobb fogyasztó mozgásmódok. (esetleg még kerékpár)
Előző, természetesen mozgás nélkül is van fogyás, kalóriadeficitben mindenki fogy. Én magam is így fogytam egy csomót, pont olyan passzban voltam, hogy sétám alig volt, pedig kell a mozgás, nagyon.
Kérdező, ha nem eszel a mozgás miatt többet (sokan azt hiszik, akkor már jöhetnek jutalmak, illetve van,m aki nagyon megéhezik a mozgástól. nem egy ember hízott meg, amikor futni kezdett), akkor persze. A fogyás a kalóriadeficiten múlik, a mozgás pedig nemcsak kalóriát éget, de az anyagcserét is megdobhatja, azt viszont nehezen képzelem el, hogy lassítaná (maximum ha koplal az ember).
Elvileg igen, de az izmok túlerőltetése is árthat.
Kezdetben szerintem elég a másnaponkénti edzés, ha az tényleg átmozgat és lefáraszt. Kell a pihenőnap is a szervezetnek.
Lehet itt kalóriadeficitezni... a lényeg kérdező, ha nem sportolsz, nem fogsz fogyni.
Nyilván diétázni kell,nem ehetsz zsíros kajákat, de gondolom ezt nem kell külön mondani, tudod magadtól is.
6-os, mi nem értesz ?
És különben is, mit okoskodsz ? A kérdező azt írja, hogy az étrendje rendben van.
A kérdése az volt, hogy ha sokat mozog akkor gyorsabban fogy-e... erre igen a válasz.
Nagyon leragadtál a kalóriadeficitnél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!