Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Minél többet mozgok, annál...

Minél többet mozgok, annál hamarabb fogyok?

Figyelt kérdés

Elég lenne így a kezdetekben heti 3 edzés, vagy emeljem fel 5-re, 6-ra? Ezt az étrenden kívül mondom, az rendben van.

163 cm, 71 kg, 55 szeretnék lenni

22/L

2018. jan. 5. 16:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha az étrended állandó, akkor igen, minél több kalóriát égetsz el egy nap, annál gyorsabban fogysz. Annyit eddz, amennyi időd és kedved van!
2018. jan. 5. 16:32
 2/9 anonim ***** válasza:
33%

"Minél többet mozgok, annál hamarabb fogyok?"

OKOS! Határozottan okos! Erre magadtól jöttél rá ?

Most nem gúnyolódom, komolyan,sokan azthiszik, a többség, ha nem csinálnak semmit, csak zabálják a különféle "zsírégető" tablettákat, akkor fogyni fognak.

Nem... mozgás nélkül nincs fogyás, lusta dagadt patkányok, akik azthiszik, hogy van.

Bármit edzel, az már jó! Az már formálja a tested. De ha tényleg gyorsan akarod, akkor fuss! Minél többet. És ússz. Ezek a legjobb fogyasztó mozgásmódok. (esetleg még kerékpár)

2018. jan. 5. 16:33
 3/9 anonim ***** válasza:
82%

Előző, természetesen mozgás nélkül is van fogyás, kalóriadeficitben mindenki fogy. Én magam is így fogytam egy csomót, pont olyan passzban voltam, hogy sétám alig volt, pedig kell a mozgás, nagyon.

Kérdező, ha nem eszel a mozgás miatt többet (sokan azt hiszik, akkor már jöhetnek jutalmak, illetve van,m aki nagyon megéhezik a mozgástól. nem egy ember hízott meg, amikor futni kezdett), akkor persze. A fogyás a kalóriadeficiten múlik, a mozgás pedig nemcsak kalóriát éget, de az anyagcserét is megdobhatja, azt viszont nehezen képzelem el, hogy lassítaná (maximum ha koplal az ember).

2018. jan. 5. 16:51
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Elvileg igen, de az izmok túlerőltetése is árthat.

Kezdetben szerintem elég a másnaponkénti edzés, ha az tényleg átmozgat és lefáraszt. Kell a pihenőnap is a szervezetnek.

2018. jan. 5. 16:54
 5/9 anonim ***** válasza:
0%

Lehet itt kalóriadeficitezni... a lényeg kérdező, ha nem sportolsz, nem fogsz fogyni.

Nyilván diétázni kell,nem ehetsz zsíros kajákat, de gondolom ezt nem kell külön mondani, tudod magadtól is.

2018. jan. 5. 17:02
 6/9 anonim ***** válasza:
"Lehet itt kalóriadeficitezni... a lényeg kérdező, ha nem sportolsz, nem fogsz fogyni" vs. "Nyilván diétázni kell" - csak én érzek ebben némi ellentmondást? :D
2018. jan. 5. 17:05
 7/9 anonim ***** válasza:
32%

6-os, mi nem értesz ?

És különben is, mit okoskodsz ? A kérdező azt írja, hogy az étrendje rendben van.

A kérdése az volt, hogy ha sokat mozog akkor gyorsabban fogy-e... erre igen a válasz.

Nagyon leragadtál a kalóriadeficitnél...

2018. jan. 5. 17:12
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
38% - Amikor a hülyeség magabiztossággal párosul.
2018. jan. 5. 17:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Alapvetően igen, de a túledzés sem jó, mert hátráltat a fejlődésben, és izomtömeget is veszíthetsz. Ez főleg az intenzív edzésekre igaz, pl. súlyzózásra, futásra. Nekem ami fenntartható volt hosszú távon, az heti 3 súlyzós és 3 aerob edzés. Én futni heti egy-két alkalommal tudok, különben egyre hamarabb fáradok. Persze egyedi különbségek vannak, így a legjobb, ha magad tapasztalod ki a dolgokat, ehhez viszont ismerni kell már valamennyire a tested.
2018. jan. 5. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!