Mint tudjuk a nagyobb testömegböl hamarabb lehet egyszerre többet leeadni, de hány kiló elérésével csökkenhet ez egyszerre több leadás?
Először azért fogy olyan sokat az ember, mert főként a víz távozik a szervezetből és nem a zsír. Utána már kevesebbet lehet fogyni, de van olyan is , hogy stagnál a szervezet. Ha nem hagyják abba a diétát, akkor szépen lassan lemegy a felesleg.
Én 86 kg voltam és 160 cm. Elég szigorú diétét folytattam, olyan 900-1000 kcal-át ettem. És így csökkent a súlyom:
Első hét: -6 kg
Második hét: -3kg
Harmadik hét: semmi
Negyedik hét: semmi
Ötödik héttől pedig heti 1,5-2 kg ment le.
Szóval ez nem a legegészségesebb diéta volt, csak azért írtam le, hogy lásd a fogyás ütemét.
Bocsi, hogy nem írok értelmes választ, de az előző válaszoló ha olvassa, akkor szeretném vele felvenni a kapcsolatot, mert én is 1000 kcal eszek egy nap, és két hete csinálom, mégse nagyon csökken a súlyom.
Szóval kedves előző, írnál nekem privátot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!