Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek ez a "terv" így...

Szerintetek ez a "terv" így jó? Le kell fogynom!

Figyelt kérdés

Nos, arra gondoltam, hogy amikor naponta 2-3x étkezek, keveset

Kb így nézne ki:

reggelire csirkemell, vagy hal

ebédre is ha lehet akkor csirkemell, vagy hal, ha épp nem az van, akkor az ebédből keveset (fél adag)

vacsi gyümölcs, saláta

Torna:

Minden reggelre gondoltam kb 1 óra Norbi ducitornát (éhgyomorra), majd este is egy kis mozgás (tollas, kutyával játszás, stb)

Ezenkívül:

Méregtelenítés végett szeretnék menni szaunába, masszőrhöz.. Ez segítené a fogyást?

Lehető legtöbbet kell kihoznom magamból nyáron.. Cukorbetegség a küszöbön van...

115 kg/160 cm 16 éves lány

2010. jún. 3. 18:52
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
te tudod, de ne akarj 3 hónap alatt 50 kg-tól megszabadulni, mert tönkre megy a bőröd, használd, amit belinkeltem
2010. jún. 3. 19:20
 12/26 A kérdező kommentje:

Hát nem hinném, hogy 50 kg-t fogynék :D

Sőt, szerintem 20 se lesz belőle...

Régen voltam személyi edzőnél, dietetikusnál, betartottam mindent, ugyanígy nyár volt, és csak 5 kg-t fogytam...

2010. jún. 3. 19:22
 13/26 anonim ***** válasza:

Szia,

Szerintem reggelire egyél rostot, mert az - ahogy a reklám is mondja - kitart délig. A teltségérzeted nő és később leszel újra éhes. Rost van a teljes kiőrlésű (!) müzliben és kekszekben - pl.: Nestlé Fitness és a Jó reggelt! - ha pedig dél felé úgy érzed, hogy kezdesz éhes lenni, akkor igyál meg egy pohár friss vizet. És kicsit enyhülni fog az éhséged. Utána ha ebédelsz akkor van egy nagyon - nagyon finom kaja amit csak ajánlani tudok :D

Saláta fetás-paradicsomos csirkemellel:

Hozzávalók a salihoz: kígyóuborka, paradicsom, fejes saláta, répa, natúr joghurt (ha joghurtos szószra vágysz) vagy olaj,ecet,fokhagyma (ha olajosra) só,bors

Ezeket karikázd fel és öntsd rá az öntete! :)

A húshoz a hozzávalók:

Csirkemell, fetasajt, paradicsom, só, bors

A csirkemellet vágd szeletekre és fűszerezd be! Várj vele egy kis ideig,hogy felszívják magukba az ízt, majd szeletelj rá paradicsomot és fetasajtot.

Süsd meg, nagyon finom!

(bár ha fogyni szeretnél nagyon akkor ne használj sót!!)

Vacsorára egy könnyű gyümölcssaláta vagy joghurt banánnal vagy valami könnyű (!!)...És alvás előtt 1-2 órával ne egyél!

A torna pedig... ne éhgyomorra az rosszabb, minta ennél előtte. Csak egyél reggel kiadósan és várj egy fél órát majd akkor tornázz csak! És utána este is fuss, vagy tornázz, táncolj.

Na azt hiszem ennyi :D Remélem tudsz ebből valami meríteni :D

2010. jún. 3. 19:25
 14/26 A kérdező kommentje:

Köszii :)

A kajcsit tuti kipróbálom majd, de előtte szoktatom magam a zöldségekhez, mert anya régen sose adott nekem, így pl még sose ettem magába paradicsomot, paprikát.. :P

2010. jún. 3. 19:28
 15/26 anonim ***** válasza:

huu én már írtam ehhez a kérdéshez de:

16 évesen még sose ettél paprikát paradicsomot, csak úgy szendvicsben??

akkor mit esztek? milyen zöldséget tesztek egy szendvicsre?

2010. jún. 3. 19:31
 16/26 A kérdező kommentje:

Semmilyen zöldséget nem teszek rá.

Tényleg nem szoktattak ilyesmihez... Kb 10 éves koromban kezdtek adni, de hát akkor még kis taknyos voltam, válogatós nagyon, és nem kellett :P

2010. jún. 3. 19:32
 17/26 anonim ***** válasza:

Őszintén: Ez te szerinted be is fogod tartani?

Egyébként túl drasztikus, és egyetértek az előzőekkel.

2010. jún. 3. 19:34
 18/26 A kérdező kommentje:

Be fogom.

Nem akarok így élni, és szeretnék még több barátot, meg nem akarom szúrni magam az inzulin miatt...

2010. jún. 3. 19:35
 19/26 anonim ***** válasza:

Hát igen először próbáld magad hozzászoktatni a zöldségekhez - bár nekem furcsa ezt hallani, mert én minden nap teleeszem magam salátával - utána pedig kipróbálhatsz rengeteg zöldséges ételt, vagy különleges salátákat is. Például van egy tuti paradicsomsaláta receptem, vagy spárgával-sajttal töltött csirkemelltekercsek (ez is finom nagyon) vagy még az is jó kaja lenne: összevágsz zöldségeket ( paprika,uborka, stb.) és mártogatós szószt eszel hozzá (ne boltit)

19:25-ös voltam :)

2010. jún. 3. 19:36
 20/26 anonim ***** válasza:

Üdv!

Hasonló cipőben járok, mint Te és ha érdekel elmondom, hogy én mit csinálok.

Reggeli: 3-4 tojás 1-2 szelet teljes kiőrlésű kenyér

Tízórai: Teljes kiőrlésű zsemle( tesco gazdaságos... egész ehető)illetve mellé 10 dkg csirkemell sonka

Ebéd: csirke, rizs... Ne sokat. főleg ne rizsből...

Uzsonna: egy natúr joghurt mellé 2 narancs/grapefruit

Vacsora: egy tonhalkonzerv illetve mellé brokkoli/paradicsomsaláta

Összességében jó kis étrend. Személyi edző állította össze és sosem vagyok éhes, ha betartom.

Az edzésről pedig annyit, hogy heti 3x járok edzőterembe súlyzós edzéseket végezni. De jövőhéttől, amint vége a vizsgáimnak szándékomban áll minden nap lemenni és aerobozni. a bodybuilder.hu oldalon rengeteg dolgot meg lehet találni az edzésről, táplálkozásról. Sokat lehet okosodni :) Viszont ne tévesszen meg a shopban kapható rengeteg fajta zsírégető. Azt csak akkor kell majd, amikor már a makacs zsír nem megy le rólad.

Remélem segíthettem:)

További szép estét!

17F/182cm/112 kg(most már)120-ról indultam 12 hete;)

2010. jún. 3. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!