Szerintetek ez a "terv" így jó? Le kell fogynom!
Nos, arra gondoltam, hogy amikor naponta 2-3x étkezek, keveset
Kb így nézne ki:
reggelire csirkemell, vagy hal
ebédre is ha lehet akkor csirkemell, vagy hal, ha épp nem az van, akkor az ebédből keveset (fél adag)
vacsi gyümölcs, saláta
Torna:
Minden reggelre gondoltam kb 1 óra Norbi ducitornát (éhgyomorra), majd este is egy kis mozgás (tollas, kutyával játszás, stb)
Ezenkívül:
Méregtelenítés végett szeretnék menni szaunába, masszőrhöz.. Ez segítené a fogyást?
Lehető legtöbbet kell kihoznom magamból nyáron.. Cukorbetegség a küszöbön van...
115 kg/160 cm 16 éves lány
sztem a reggelit helyesíthetnéd gyümölccsel/zöldséggel, puffasztott rizs, és vmilyen szénhidrálttal (teljes kiőrlésű kenyér, rá egy szelet csirkemell sonka, hozzá paradicsom, paprika saláta stb..
Tízórai egy pohár tej, v joghurt de sztem az vmilyen tejtermék legyen
ebéd sztem tökéletes
uzsonna sztem egy két fuffasztott rizs belefér, azt rá paradicsom sovány sajt , sonka
vacsi sztem jó
de sztem ezzel az étrenddel amit felállítottál totál ki leszel éhezve, és nagyon könnyen felfogod adni
napi 5 kis étkezés javasolt, közbe 2-3 szénsavmentes ásványvíz, gyümölcslevek, teák..
am megkérdezhetem h hogy híztál el ennyire?
Fogalmam sincs, hogy sikerült.
Szüleim is kövérek, szerintem genetika is benne van a dologban...
Feladni biztos nem fogom, nyáron teljesen meg akarok változni. És cukorbetegség miatt szúrni se akarom magam.. Szerintem ha ebbe belegondolok, inkább edzek még 20 percet...
115 kg most nézem...akkor ne fogyózz ill. igen, csak ésszel
első kör: háziorvos, labor, hormonvizsgálat, cukorvizsgálat, ekkora súlytöbblettel már lehet, hogy egészségügyi háttere van a dolognak
és nem ducitréning, hanem úszás 1-2 hónap múlva mehet mellé a ducitréning is, de amíg nem leszel fittebb, addig kíméld az ízületeidet
étrendben dietetikus, mozgásban személyi edző tud segíteni
és lassan fogyj, mert a bőrödnek követnie kell a fogyásod
Minden rendbe van az egészségemmel. Vérvételre járok 2 havonta a vashiányom miatt.
Úszni gyűlölök :D Utálom a vizet már.. :( Régen annyit voltam benne, hogy már strandra se megyek :D
Különben szerintem alap fittségem valamennyire van, hiszen tesióra is mindig kemény, és mindent megcsinálok.
De nem vagyok cukros! Szerintem tudnék róla :P
Apum cukros, anyámmal minden oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!