Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy legyek ujra normalis?

Hogy legyek ujra normalis?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, aki 168.5 cm-hez 64 kg-ra hizott, majd anorexiás lettem és lefogytam 43 kg-ra. Most viszont átestem a masik vegletbe, nem birom abbahagyni az evest. Nem akarok ugyanoda visszakerulni ahhonan elindultam. Hany kilonak kene lennem? Hogy legyek ujra normalis?
2017. dec. 27. 15:04
 1/1 anonim ***** válasza:

Önkontroll. Hasonlón mentem keresztül mint te. Nehéz volt megtalálni az egyensúlyt.

Nekem az vált be, hogy napi háromszor eszek. Reggelire fél szelet kenyér, sonkával, rengeteg zöldséggel, vagy egy tojásból rántotta, omlett, hummusz abonettel stb.

Ebédre:egy normál adag étel(egy tányér fele, levesből és másodikból is)

5 kor eszek valami gyümölcsöt.

Hetente kétszer egy-egy szelet sütemény is megvan ebéd után.

Heti négyszer járok táncedzésre.

A kalóriákat előre kiszámolom és betartom(ez biztonságérzetet ad)

Nem mondom, hogy ez a legegészségesebb, de nekem jó így. 160 centi vagyok, és 53 kiló. Voltam 79, és 39 is.

2017. dec. 27. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!