Mennyi idő alatt tűnik el a narancsbőr?
rossz hir maradéktalanul nem tűnik el. és van minden nőnek! alkati sajátosság hogy kinek mennyi. címlapokon szereplőknek is, csak jó a retus...
max enyhülni fog, de ne ingadozz a súlyoddal mert az nem tesz jó semmiképp a bőrnek!
Nekem is van ilyen görgős cellulit rollerem, ami majdnem így néz ki: [link]
Ha használod kenj a combodra valami jó zsíros, nehezen szívódó krémet, mert így sokkal kényelmesebb.
Használat után egyébként létszik egyből, hogy szebb lesz a bőr, de nyilván ha rendszeresen használod naponta akár többször is akkor egy hónap után látványos lesz az eredmény, ez tuti, nekem tényleg segített ez a kis masszázs cucc, úgy szoktam hogy 2 perc egyik láb, aztán 2 perc másik láb, aztán egy-egy perc, újra 2, és akár ezt elölről. Nekem van, hogy másnapra be is lilul picit, mert nem kímélem a zsírszöveteket a combomon, de tény, hogy simább lesz tőle a bőr, ha tényleg minden nap átmasszírozod vele a combodat. A víz meg azért kell sok, hogy ezzel a masszírozással felszabadult zsírsejtek a véráramba kerülve minél hamarabb távozzanak a szervezetből. Kitartás :)
Mozgásra is szükséged lesz, sok zöldséget és gyümölcsöt egyél és kevés tartósitószeres ételt.
Ez hülyeség, hogy minden nőnek van, csak a narancsbőrösök nyugtatgatják magukat ezzel. :D:D:D LOL Ettől boldogabbak lesznek, ahelyett hogy tennének ellene.
Hallottál a fóliázásról? Fóliába betekerni a kényes részt, előtte bekenni narancsbőr elleni krémmel (melybe tehetsz vagy fahéj vagy paprika olajat) és pihensz így egy órát. Lehet csípni is fog. De közben csinálhatsz a kényes területet érintő gyakorlatokat is.
Ha megizzadsz, akkor még hatásosabb az eredmény. Ez a módszer széppé teszi a bőrt és csökkenti a narancsbőrt.
Ja, és mellé naponta 2,5-3 liter víz, vagy citromos víz.
Mert ugye a méregtelenítés a legfontosabb!!
Nekem bevált!
Remélem tudtam segíteni. :)
utolsó: javítás: még hatásosabb és jobb az eredmény! :D
(rosszul fogalmaztam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!