Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sulytartas hogyan?

Sulytartas hogyan?

Figyelt kérdés
Leirnatok hogy hany kg/cm/evesek vagytok es mennyi kaloriat esztek sulytartashoz? Illetve mi valtozott a fogyokura ota. Mennyi nasi fer bele? Elegem van mar a kaloriak szamolasabol:((
2017. dec. 19. 23:30
 1/6 anonim ***** válasza:
172cm 53kg 1900kaloria.Nekem annyi nasi fer amennyit csak akarok van hogy 200,de van mikor 600kcal,en osztom be.Kcal szamolas nelkul nem lehet ugyh ha sulyt akarsz tartani egy ideig szamolni kell,utana megy szemre is mi mennyi.
2017. dec. 20. 05:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Es a nasi nalad mit takar? Egy csaloetkezest valtasz ki vele vagy pl tizoraira tobbet eszel? Nekem ez okoz nagy gondot. A tervezes
2017. dec. 20. 06:52
 3/6 anonim ***** válasza:

163cm és 43 kg. Neken kb 1800 kcal kell súlytartáshoz, és belefér a nasi is.

Reggeli: péksüti (néha), zabpehely (gyakran), gyümölcslé

Tízórai: szendvics (tk kenyérből általában, vagy magos zsemléből), gyümölcs

Ebéd: sajnos menzás vagyok, szóval ami van

Uzsi: mazsola, magok, néha csoki (a chipset nem nagyon szeretem)

Vacsi: szendvics, saláta, sajttál (mikor mi)

Reggeli után csak vizet iszom. (Kb napi 2,5 litert)

2017. dec. 20. 06:57
 4/6 anonim ***** válasza:

165/58/33/N

80 körülről indultam, és idővel nekem is elegem lett a számolásból. Volt egy időszak, amikor vissza is szaladt 10 kiló, mert nem akartam tovább számolni.

Most megint célsúlyomnál vagyok, kb. egy éve tartom már, és nem számolok, de kettő dolgot csinalok, amivel ez sikerül:

(1) időszakos böjtölés: 8 órás időintervallumban eszem csak, dél és este 8 között. Azt eszem, ami jól esik, nem számolok.

(2) HIIT rendszeresen, 3-5 alkalommal hetente. Segít abban, hogy tartsam a súlyom, de észrevettem, hogy nőtt az izomtömegem és csökkent a testzsírom ennek köszönhetően.

Ez nekem nagyon bejött, mindig is húsos voltam, és soha nem tudtam tartósan leadni, egészen mostanáig.

2017. dec. 20. 07:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Nincs olyan hogy csaloetkezes.Mindennap eszek valamit amit pl amikor fogyoztam nem ettem pl.csoki,mez,keksz ilyesmik.
2017. dec. 20. 08:59
 6/6 A kérdező kommentje:
Elso es harmadik. Mennyit mozogtok ez mellett? Illetve a korotok mennyi?
2017. dec. 20. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!