3 ora Rubint Rekaval hany kaloriat egetek el kb? 38 kg
12 evesen inkabb menjel jatszani a barataiddal, ne a felnottes abnormalis normaknak probalj megfelelni.
Addig orulj, mig gyerek vagy es hasznald ki az idot. Ha korodhoz illo eronletre vagysz, menj le nagypapahoz a kertbe es segits neki asni, meg ilyesmi. Ha erre nincs lehetoseged, jarj el uszni es egyel rendes mennyisegben es rendszerrel hagyomanyos kajakat. Reggeli, ebed, vacsora fott etel, heti 3x 1km uszas. Nekem is anno ennyi volt a suliban.
3 óra naponta? Ne már! A lányommal elkezdtünk tornázni anno a DVD-ire, hát olyan kemény, hogy 40 percet is alig bírtunk eleinte.
Ne csináld, mert 38 kilósan még az a kevés energiád is elfogy, ami eddig volt.
Hízzál egy kicsit, ha ez sikerült, akkor formáld magad... Így csak tönkreteszed magad.
Egyébként utolsóként válaszoltam, úgy gondolom, normálisan, semmi sértő nincs benne.
De te ilyenkor mit érzel?! Mondjuk még mindig jobb, mint aki itt teszi szépet, privátban meg elküld anyámba.
38 kiló kevés a magasságodhoz! Nem tudod felfogni?
... vagyis 13-as voltam...
De a te agyaddal van egy kis gond, különben nem húztad volna fel magad ennyire. Nyugi van!
Nézzed már a kis taknyosnak mekkora a szája a monitor előtt!
Majd a kapát tedd vissza a szádba, édes lányom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!