Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csinaljak? Nem tudok...

Mit csinaljak? Nem tudok kiszallni

Figyelt kérdés
Na roviden a helyzet... Aprilisban voltam 164cm es 49,6kg. Nem voltam elegedett. Gondoltam sulytartok. Na igen... Ebbol az lett h novemberben lefogytam 48rol 44,5kg. Neha 44kg (ezek esti meresek es ugye reggel akkor kevesebb). Volt h napi 400kcal-t se ettem. Most 600-800kcal-t eszek, nem merek tobbet. Nem akarok mar fogyni. De hizni se. De tudom ha igy folytatom fogyni fogok de nem merek ugye tobbet enni. Most se vagyok megelegedve magammal. Jelenleg 166-7cm vagyok. 14/l
2017. dec. 18. 18:04
 1/4 anonim ***** válasza:
64%
10-ből 8 pasi a teltkarcsú csajokat szereti, de kínozd csak magad nyugodtan néhány őrült divatdiktátor torz szépségideálja miatt...
2017. dec. 18. 18:21
 2/4 anonim ***** válasza:
63%
a 800 kcal-lal sikeresen tönkreteszed a szervezeted..ráadásul a székleted is olyan mint a beton. Ha nem, mert még fosatod is magad, akkor nemsokára életveszélyessé válik a kevés hasznosítás, a szervezet előbb-utóbb összeomlik. Itt a tél, legalább 1100 kcalt egyél egész napra elosztva, de inkább 1200-at.
2017. dec. 18. 18:23
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Fejben kéne rendet rakni, nagyon vékony lehetsz és ha 5 kilóval többel még magadnak is megfeleltél, fel nem fogom, mi a gond egy lassú hízással.

A fizikai és mentális egészségedre fókuszálj, ne a kilókra (azokra csak annyiban, hogy fel kéne szedned pár kilót, ha egyszer még magadnak is megfeleltél 5 kilóval többel s pár centivel alacsonyabban).

2017. dec. 18. 18:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Szülőkkel beszélj erről, most kell pszichiáterhez fordulni mielőtt késő. Tudom hogy nem ezt akarod hallani de muszáj, most még eldöntheted hogy meggyógyulsz. Biztos tisztában vagy vele, hogy hosszútávon milyen következményei vannak. Ha tovább fogysz, idővel szépen leállnak a szerveid. De még ha ki is gyógyul valaki, egy hosszú évekig elhúzódó evészavar maradandóan tönkreteszi az egész szervezeted. Főleg mikor ilyen fiatalon lesz beteg valaki, teljesen összezavarodnak a hormonjaid, megállsz a fejlődésben, depressziós és hízékony leszel. Én is 14 évesen lettem anorexiás, két évvel később, már gyógyulás után jó kis pajzsmirigy alulműködéssel meg porckopással diagnosztizáltak. Nyugdíjasoknak szoktak ilyen problémái lenni. A depresszióról meg ne is beszéljünk. Azzal azóta is küzdök. Nem túl jó dolog egy életen át gyógyszereken élni meg orvosokhoz járkálni hidd el. Nagyon remélem sikerül még időben rendezni a fejedben a dolgokat és meggyógyulsz.
2017. dec. 19. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!