174 cm vagyok es 61 kg, viszont eleg regi almom, hogy modellkedhessek. Az arcom megvan hozza, csupan az alakomon kene valtoztatni, eleg sokat. Korulbelul 15 kg-t tervezek fogyni, edzoterembe is jarok es sokat mozgok, viszont taplalkozas teren nem nagyon vagyok jartas, nektek mi volt az a dieta, amivel eleg sokat sikerult fogynotok?:)
2017. dec. 13. 12:06
1/9 anonim válasza:
174 cm-hez akarsz 46 kg lenni??! Ez komolyan szép valakinek? Hát én a helyedben azt mondanám az összes modellügynökségnek hogy b4ssz4k meg. Ennyi kilóval szerintem nem a kifutón, max a kórházban leszel.:C
Az adataid szerint valószinű már így is jó alakod lehet, nem hiszem el, hogy ez a mai példa értékű elvárás a lányoknak, sad story.
2017. dec. 13. 12:38
2/9 anonim válasza:
Ha tényleg jól akarsz élni a modellkedésből nem valami gazdag vén ember kitartottja lenni aki játssza a modellt akkor nőj még legalább egy 10 de inkább 15 centit magasságban. Nem írtad, hogy hány éves vagy de 16 éves korod előtt nem jut be neved a szakmádba és nincsenek kapcsolataid akkor max a Hörcsögpiliputtyi turinak lehetsz az arca. Lehet, hogy ezt bántónak érzed de az igazságnak még csak soft-osabb része. Keres más pályát és élj boldogan.
2017. dec. 13. 13:26
3/9 anonim válasza:
Most komolyan, miért lettem lepontozva? :D nem sértettem senkit, jobb lett volna ha biztatom a kérdezőt? "Legyél csak sovány, csak mert az kell a kifutóra, ne egyél csak vattát" ez jobb lett volna? Nem értem én a világot.
Egyébként a 175 az modellnek alacsony? Mert azért nem nevezném picinek, én 177 vagyok és egész életemben én voltam a kettes létra.:D
2017. dec. 13. 13:33
4/9 anonim válasza:
Hát nekem az hogy nem volt mit ennünk, 46 kg voltam a 166 centimhez:((( bocsánat ez most off volt de kikívánkozott.
Méért akarod hogy ne jöjjön meg stb.. elkap egy influenza és átfúj rajtad majd a szél!:( Most amúgy nem a teltebb a divat a modellek közt is?
2017. dec. 13. 14:24
5/9 anonim válasza:
Sokkal szebb, ha egy lányon van mit fogni, kis fenék, csípő, mell, combok, stb. A csontváz senkinek se kell. Azzal nem leszel boldog és tönkreteszed a szervezetedet.
2017. dec. 13. 18:45
6/9 A kérdező kommentje:
Csodalatosak ezek a valaszok, csak nem ez volt a kerdes, hogy a ferfiaknak mi tetszik
2017. dec. 13. 19:15
7/9 anonim válasza:
Figyelj, a modellkedésnél a súly nem számít, csak a körméretek. Mérd le a csípőd, a derekad és a mellkörfogatod és írd meg. Majd megmondjuk modellalkat vagy e.☺ amúgy az Attractive-hoz úgy is jelentkezhetsz, hogy van pár cm felesleged, ők segítenek egészségesen és normálisan leadni. Amúgy sok modell 175 cm-hez 56-58 kg, az még normális, az alá te se menj!
2017. dec. 14. 07:09
8/9 anonim válasza:
Csodállatias volt éhezni nekem is, neked sem javaslom!! Sok utóhatása van még így 40 évesen is:( a férfiak ne szóljanak egy szót sem a sörhas a divat náluk :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!