Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kaptam 400g nutellát, mit tegyek?

Kaptam 400g nutellát, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Anyukám adta csütörtökön ezt a nutellát. Csütörtökön és pénteken még bírtam nem ettem belőle sokat . De ma kb 200g-ot befaltam belőle. Még maradt 100g, mit tegyek? Diétázom és egyáltalán nem hináyzik.. dobjam ki vagy faljam be?
2017. dec. 9. 18:40
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Persze,hogy átléptem a keretem. 200g nutella 1000+ kalória. Ezenfelül megettem a normális kajámat ami szintén volt kb 1200kcal. Úgyhogy kb 2200 körül ehettem aznap. Ez annyira nem vészes ha beleveszem,hogy sokat sétáltam aznap,mentem összevissza. Szerintem nem lehetett túl sok kalória+.
2017. dec. 11. 13:09
 12/15 anonim ***** válasza:
Megnézném, hogy néz ki az aki ezen él. Értem én, hogy az, hogy ha több a bevitt kalória, akkor azt raktározzuk, ha kevesebb, akkor felhasználunk a raktárkészletből és fogyunk, de azért ez nem ilyen egyszerű. A nutella gyakorlatilag csak szénhidrát és zsír, ráadásul nem a jobbik fajtájából. Aki ezen élne és tartaná a testsúlyát, az aligha vinne be elegendő fehérjét a szervezetébe, ergo az izmai épülnének lefele ezáltal csökkenne a szükséges kalóriamennyiség és ez pedig zsírlerakódást eredményezne. Tehát, aki nutellán élne szépen zsírosodna, egyre kevesebb nutellát ehetne és véletlenül sem a kívánt formát érné el vele.
2017. dec. 11. 16:00
 13/15 anonim ***** válasza:
megedted azóta?:)
2018. febr. 21. 12:12
 14/15 A kérdező kommentje:
Régen :D azóta viszont nem ettem nutellát ,de mást igenxd Viszont sikeresen fogytam. Pedig sokszor eszem chipset,csokit is. Most megint visszaveszek ,mert még hátra van kevés súlyfelesleg. De már nem sok :D
2018. febr. 21. 14:41
 15/15 anonim ***** válasza:

látom nem sikerült végigolvasni amit írtam :)

“persze nyilván egészségtelen.”

2018. febr. 21. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!