Megettem egyszerre 350g nutellát, hízni fogok, ha holnaptól újra diétázom és sportolok?
Figyelt kérdés
MEgettem ezt és ezenfelül ettem normálisan plusz sütiztem is.és az elmúlt egy hétben elő-elő fordult,hogy megettem pl egy gombóc fagyit vagy egy szelet sütit.De emellett diátáztam és sportoltam, már 3 hónapja fogyózom azóta -6kg az eredmény,csak az elmúlt napokban vágytam a nasira és ma úgy voltam vele,hogy "megünneplem" az eddigi eredményeimet,de mostantól tényleg újr szigorú leszek semmi nasi. Mennyibe befolyásolja ez a diétám?2016. szept. 3. 17:44
1/4 anonim válasza:
Bejöttél a gyontatósarokba. :-)
Ha egyszer sokat eszel , egy nap , az nem rakodik rad nem tudsz hizni 4 kilot egy nap alatt , ahogy fogyni se lehet egy nap alatt
2/4 A kérdező kommentje:
ó pontosan így érzek,gyónás :D
Holnap megyek is futni és folytatok mindent normálisan,buta voltam hogy megettem ezt a sok mindent :( csaak úgy örülök,hogy jobban érzem magam a bőrömben,de nem szabad,mert újra dagi leszek.
2016. szept. 3. 19:07
3/4 anonim válasza:
Szerintem havi 1 csalónap (zabálós nap) simán belefér egy diétába, hacsak nem versenyre készülsz. Ha csalónap helyett pl csaló étezést tartassz, akkor azt heti 1x is lehet (pl vasárnap nagyot ebédelsz).
4/4 anonim válasza:
Menj fiam békével. Máskor ne vétkezz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!