Fogyni is szeretnek. Akkor hogyan tovabb?
Februarban elkezdtem rendszeresen sportolni, mar latszik az eredmeny. Jobb alakom van, vekonyabbak a comjaim stb. De most inkabb egy kicsit fogyni szeretnek. Iygekszem odafigyelni az etkezesre, napi 4-5x enni, sokat inni, sok zoldseg, gyumolcs, stb. Edeset nagyon ritkan eszek, most juniban semmit sem szeretnek.
Mit csinaljak meg? Szuneteltetni a sportot jo otlet lehetne?
19/L (kb 166 cm, 75 kg voltam, most az izom miatt sztem tobb vagyok, de nem is merem magam)
Koszi!
Jaj isten ments, hogy KÜLÖNFÉLE diéták közül válassz! AZ összes egy baromság, és mégis mind mögött mi áll? hát a csökkentett kalóriabevitel.
Először is, ha még nem számoltad a napi energiaszükségleted, itt számold ki: [link]
Én csak a kalóriát és a szénhidrátot számolom, de próbálok sok húst, túrót, tojást (fehérjét) enni. Nekünk sincs minden nap az asztalon roston csirkemell salátával... Eszem szinte mindent, édességeket is néha, de délelőttre, ill. olyan du. 3-4óráig eszem szénhidrátot, aztán inkább amiben több fehérje van :túró, hal, natúr joghurt stb.
Még annyit az oldalról, hogy szerintem a szénhidrát kicsit soknak tűnik. Nekem heti fél kg fogyáshoz írt 170g-ot és 1300kcal-t. Ha ezt betartanám, akkor szinte egész nap szénhidrátdús kajákat ennék. Ezért én a 170-et levittem 100-120g-ra.
Hát egyél több húst és zöldséget ahoz, hogy fogyjál
Azért 1 tippem lenne számodra és ezt jól jegyezd meg : a sportot SOHA se ' szüneteltesd ' , ha nincs valamilyen egészségügyi problémád netán, mert a sport MINDIG jótékony hatással van MINDENRE és MiNDEN CÉLRA
Tehát többet ilyet ne mondj, mert 1x elfog törni valamid ( nem azért, de általában mindenkinek eltörik valamije ) és akkor majd nem lesz választásod
De ameddig van addig ne butáskodj ilyen dolgokkal és mozogj, mert a mozgás az élet
Sosem mozgunk túl sokat, mert a mozgás az olyan, mint a viz : bármennyit lehet és minnél többet kéne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!