Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi lehet a magyarázat erre?

Mi lehet a magyarázat erre?

Figyelt kérdés
Néhány hete diétázom, a súlyom nem nagyon változott, nem csökkent még egy kilóval sem, viszont látszatra sokkal kisebb vagyok, meg a nadrág ami eddig majd szétrepedt rajtam, most mindenhol lóg. Hogyhogy a súlyom nem csökkent?
2017. nov. 27. 20:04
 1/9 anonim ***** válasza:
Tornázol mellette? Ha igen, akkor lehet, h izomból felszedtél és azért nem mutat a mérleg semmit.
2017. nov. 27. 20:16
 2/9 A kérdező kommentje:
Hát most jelenleg nem mozgok, mert óriási házfelújítás van és így is alig bírjuk, úgyhogy erre most nem marad időm. De amíg tornáztam, addig rendesen híztam, több kilót, pedig enni ugyanígy ettem, sovány húsok, sok zöldség, gyümölcs, inni csak víz, édesség maximum heti egyszer. Szóval nem igazán értem....
2017. nov. 27. 20:32
 3/9 anonim ***** válasza:
Mennyi vizet iszol naponta?
2017. nov. 27. 20:43
 4/9 anonim ***** válasza:
Valamint milyen magas és hány kg vagy jelenleg?
2017. nov. 27. 20:43
 5/9 A kérdező kommentje:
Vizet olyan másfél két litert, de nagyon sok zöldséget eszem abban is van víz bőven. Most 55.2 kg vagyok, és 164 cm magas.
2017. nov. 27. 20:56
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ehhez a magassághoz semmit sem kell fogynod és valószínű azért nem is fogysz... Max formásodni kell hozzá...
2017. nov. 27. 21:04
 7/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a háj nem megy le, egyszerűen elbújik a rejtettebb zugokba.
2017. nov. 27. 21:22
 8/9 anonim ***** válasza:

Izmot felszedni azért nem olyan egyszerű...

Nehezen tud fogyni, akinek nincs miből, ellenben a nem megfelelő étkezés miatti puffadt has könnyen lemegy egy kis diétától, és simán megérezni a nadrágon.

2017. nov. 28. 00:02
 9/9 A kérdező kommentje:
Mindig gyönyörű lapos hasam volt, nem is a hasamnál érzem a változást, a combomon seggemen lóg a nadrág.
2017. nov. 28. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!