Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Baj, ha nagyon sokat eszek?

Baj, ha nagyon sokat eszek?

Figyelt kérdés

160/50, sportolok, így nem igazán van rajtam zsír, ez inkább izom.

Kb ilyen egy napi étrendem:

Reggel: tojás zöldséggel vagy tej müzlivel vagy joghurt müzlivel( olajos magvak aszalt gyümi) meg gyümölcs és meleg reggeli italnak tej tea vagy kakaó.

Suliban 1-2 szendvicset + péksütiket eszek(kb fél zacskónyit, ilyen lidl-s papirzacskóba.

Ezután itthon ebédelek 3 körül, főtt kaját, ami van itthon, de mindig csak egyet, tehát vagy leves vagy 2.

Aztán este 10körül(edzés után) vacsorázok, ilyenkor elég sokat eszem, mert mindig nagyon éhes vagyok, pl 2-3 melegszendvics, vagy maradék ebéd, de bármit ami van megeszek.

Van, hogy éjjel is nasizok.

Nagy baj? Nem fogok elhízni később?

2017. nov. 27. 14:19
 1/8 A kérdező kommentje:

A legfontosabbat kihagytam..

Sokszor eszek édességet, hétvégente szinte mindigvan pizza vagy gyorskaja, mirelit rántott hús, sajt stb.

2017. nov. 27. 14:28
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát ettől nagyon is lehet hízni. A te kajád úgy rossz ahogy van. Semmi zöldség, minimális fehérje, sok sok szénhidrát és zsiradék...
2017. nov. 27. 14:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, ha most nem hízol tőle nem valószínű,hogy később fogsz. Biztosan olyan a genetikád. Viszont súlyos betegségeket vonhat maga után... Nem árt egy kicsit odafigyelni és nem összevissza enni mindent.:)
2017. nov. 27. 15:39
 4/8 anonim ***** válasza:

De, később esélyes, hogy elhízol. Pl. kevesebbet sportolsz, de az étrendeden nem változtatsz.

Azt mondod, sportolsz: ez mindenképpen jó. Ha van hozzáférésed sportorvoshoz, alakíts ki vele egy egészségesebb étrendet. Vagy keress egy étkezési tanácsadót / dietetikust.

2017. nov. 27. 15:53
 5/8 A kérdező kommentje:

Uh:/ Ennyire gáz?

Hát nem tudom kitől tudnék tanácsot kérni. Esetleg nagyjából leírnátok min kéne változtatni, úgy általánosságban? A zöldség az ok, addig értem. Hát reggelihez eszek néha, ebédre ha olyan van meg este.

Meg?

2017. nov. 27. 15:59
 6/8 anonim ***** válasza:

Fontos lenne tudni a magasságodat meg a súlyodat.

De ha én most ide írok egy hasamra csapásos "csibehús+basmati rizs+zöldség" kombót, azt 10000%, h 2 hét után meg is unod... Az ",étrendet" ne úgy képzeld el, h most 1 fajta kaját leírnak neked és akkor ezt edd. Az 1 hónapos étrendet egy Táplálkozási Tanácsadó írja, amik változatos kajákból állnak, a súlyodhoz és magasságodhoz igazítva. Ha most ide leírunk egy napot, h az miből álljon, akkor a következő héten már tömni fogod magadba a sütiket, mert megunod azt az 1 napos kaját... Ezért kellene az étrend

2017. nov. 27. 16:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Bocsi, most látom, h leírtad a súlyod és magasságodat:)
2017. nov. 27. 16:25
 8/8 A kérdező kommentje:

16/L, mellesleg.

Én se úgy értettem, hanem általánosan.

2017. nov. 27. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!