Baj, ha nagyon sokat eszek?
160/50, sportolok, így nem igazán van rajtam zsír, ez inkább izom.
Kb ilyen egy napi étrendem:
Reggel: tojás zöldséggel vagy tej müzlivel vagy joghurt müzlivel( olajos magvak aszalt gyümi) meg gyümölcs és meleg reggeli italnak tej tea vagy kakaó.
Suliban 1-2 szendvicset + péksütiket eszek(kb fél zacskónyit, ilyen lidl-s papirzacskóba.
Ezután itthon ebédelek 3 körül, főtt kaját, ami van itthon, de mindig csak egyet, tehát vagy leves vagy 2.
Aztán este 10körül(edzés után) vacsorázok, ilyenkor elég sokat eszem, mert mindig nagyon éhes vagyok, pl 2-3 melegszendvics, vagy maradék ebéd, de bármit ami van megeszek.
Van, hogy éjjel is nasizok.
Nagy baj? Nem fogok elhízni később?
A legfontosabbat kihagytam..
Sokszor eszek édességet, hétvégente szinte mindigvan pizza vagy gyorskaja, mirelit rántott hús, sajt stb.
De, később esélyes, hogy elhízol. Pl. kevesebbet sportolsz, de az étrendeden nem változtatsz.
Azt mondod, sportolsz: ez mindenképpen jó. Ha van hozzáférésed sportorvoshoz, alakíts ki vele egy egészségesebb étrendet. Vagy keress egy étkezési tanácsadót / dietetikust.
Uh:/ Ennyire gáz?
Hát nem tudom kitől tudnék tanácsot kérni. Esetleg nagyjából leírnátok min kéne változtatni, úgy általánosságban? A zöldség az ok, addig értem. Hát reggelihez eszek néha, ebédre ha olyan van meg este.
Meg?
Fontos lenne tudni a magasságodat meg a súlyodat.
De ha én most ide írok egy hasamra csapásos "csibehús+basmati rizs+zöldség" kombót, azt 10000%, h 2 hét után meg is unod... Az ",étrendet" ne úgy képzeld el, h most 1 fajta kaját leírnak neked és akkor ezt edd. Az 1 hónapos étrendet egy Táplálkozási Tanácsadó írja, amik változatos kajákból állnak, a súlyodhoz és magasságodhoz igazítva. Ha most ide leírunk egy napot, h az miből álljon, akkor a következő héten már tömni fogod magadba a sütiket, mert megunod azt az 1 napos kaját... Ezért kellene az étrend
16/L, mellesleg.
Én se úgy értettem, hanem általánosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!