Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan kivitelezzem, ha az...

Hogyan kivitelezzem, ha az akarat megvan? Hogyan lehet valaki hájasból szép alakú nő?

Figyelt kérdés

Üdv!

165 cm vagyok és 70 kg. 20 éves.

Rájöttem, nagyon hülye vagyok, nem az étel az élet értelme, de már későn. Nagyon sok a háj a fenekemen a combomon, ami írtó vastag. Mellem nincs is szinte, így formátlan az alakom.

Régen évekig edzetem, kézilabdáztam, de akkor nem voltam bár kövér, de a testem nem is izomtól dudorodott.

A cél most az, hogy lefogyjak 55 kilóra és az szintiszta izom legyen. Nem férfias izomkolosszus, hanem gyönyörű bikinis alak.

Hogyan kezdjem el, ha nincs pénzem koditeremre??

Elkezdek naponta futni 3 km-t, azt bírom, meg dvd tornázni 2 naponta. Akkor lemegy a háj, és szép feszes formás kicsi combom, fenekem lehet??

Komoly a kérdés, segítstek kérlek!!!

Köszönöm.

2010. jún. 1. 13:31
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
9%

"Hogyan kezdjem el, ha nincs pénzem koditeremre?? "

Mi sem egyszerűbb:

Kezd úgy, hogy szerezz pénzt konditeremre.

Az életben bármit el akarsz érni, ahhoz pénz kell. Azt elő kell teremteni.

Utána keress egy jó edzőt, akinek ez a foglalkozása, hogy az emberek fizikumát átformálja.

Egyedül csak nagyon kevesen képesek erre, akármennyire is határozod el magad....én így 1-2 % esélyt adok arra, hogy sikerül.

(edző vagyok és nagyon sok hasonlóan gondolkodó emberrel találkozok nap, mint nap)

2010. jún. 1. 13:48
 2/20 anonim ***** válasza:
75%
Sztem meg nem kell sok pénz h vékony legyél. Otthon vagy, felülés, tánc zenére, ugrálókötél (ami kb 600 ft) futás, ezek mint nem kerülnek semmibe, csak akaraterőbe.
2010. jún. 1. 14:11
 3/20 anonim ***** válasza:
53%

Hülyeség, hogy csak edzővel és konditeremben lehet lefogyni. Az is egy módszer, de ha nincs rá pénzed (vagy kedved, mert pl. nekem semmi kedvem nem volt edzőhöz) akkor elhatározod magad, nem adod fel és meg lesz az eredménye. Sok embernek bevált, csak valaki hamar feladja ha nem lát azonnal eredményt. De ha olyan mozgást választasz, amit élvezel is, akkor máris sokkal könnyebb (pl. tánc,aerobic).

Sok sikert és KITARTÁST!! :)

2010. jún. 1. 14:15
 4/20 anonim ***** válasza:
8%

Egy edző rendelkezik azzal a tudással, amivel ti nem.

Az emberi test biokémiája, bonyolult folyamatok, amik biztosítják a szervezet homeosztázisát....ezeket csak olyan ember képes megérteni és megváltoztatni, aki ezt tanulta. Ha valaki egy DVD -re otthon elkezdi rakosgatni a lábait, akkor nagyon kevés esély lesz rá, hogy a szervezetet működtető ezer más tényező is támogassa őt a céljaiban. Egyszerűen kevés az akarat, meg az elhatározás.

Ha így áll hozzá, mint a 2. válaszoló, akkor nem fog sikerülni sajnos

:-(

Ez van.

2010. jún. 1. 14:32
 5/20 anonim ***** válasza:
45%
nem kell konditerem a fogyáshoz (legalábbis nem feltétlenül) én pl vettem egy mini steppert itthonra. életmódot váltottam , az étkezéseimet teljesen átalakítottam és az alapanyagokat is. a mini stepperen napi 40-50 percet edzettem/edzek. ha elmész futni az is nagyon jó , vagy nagy sétákra és az ingyen van. az étkezésre meg figyelj, az is nagyon fontos sőőt. este vacsira már csak fehérjét egyél, naponta pedig 5-6 kis adag kaja, kevesebb szénhidráttal. nassolás elfelejtése, fehér liszt , cukor lecserélése... hosszasan lehetne írni. egy a lényeg , ne koplalj, egyélsok fehérjét, sok zöldséget, gyümit.
2010. jún. 1. 14:39
 6/20 anonim ***** válasza:
81%

Én is azt vallom,hogy nem kell konditerem a fogyáshoz. VISZONT az edzőnek teljesen igaza van,hogyha valaki nincsen tisztában MINDENNEL ami a testében zajlik,izomépités,szálkásitás,táplálkozás,stb (és a legtöbben nincsenek) akkor szükség van a konditeremre,a személyi edzőre is.

Általában csak az van ezekkel tisztában,aki ezt tnaulta (dietetikus,edző,orvos,stb). Többieknek nagyon ajánlom a kondit és a segitséget,mert anélkül kudarcra vannak itélve amig nem magyarázza el nekik valaki,hogy a felülésektől nem lesz kockás a hasa,ésatöbbi ésatöbbi.. mivel nem lesznek eredményesek,feladják,rosszabb esetben jól bezabálnak bánatukban.

2010. jún. 1. 15:04
 7/20 anonim ***** válasza:

Ne kezdj futással hanem séta aztán később felváltva futás és séta egyre inkább növelve az arányt a futás javára. Futáshoz mindenképpen futócipő!

Én a tornázást mindenképpen edzővel javasolnám, mert a hibásan elvégzett gyakorlatok elég sok gondot okozhatnak. Ha edzőterembe nem is akarsz menni súlyzókkal edzeni, aerobic esetleg?

Ha ez se jöhet szóba pl jó lehet a lépcsőzés a problémádra, ha van lépcsőház a közelben.

19L

2010. jún. 1. 15:39
 8/20 anonim ***** válasza:
Ja és mindenképpen étrend váltás, mert attól, hogy izmos leszel a zsír még marad, csak alatt erősödik az izom.
2010. jún. 1. 15:41
 9/20 anonim ***** válasza:
12%

"A cél most az, hogy lefogyjak 55 kilóra és az szintiszta izom legyen."

Szerintem a kulcsszó a mondat végén van. Sima fogyáshoz persze, hogy nem kell edző. Elérheti ezerféle módon, sőt akár mozgás nélkül is.. (bár ezt nem ajánlanám persze) De a kérdező célja egy izmos, sportos testalkat, amihez egyértelmű, hogy egy szakember segítsége szükséges.

2010. jún. 1. 17:01
 10/20 anonim válasza:
47%

Sziasztok!

Hát az emberek véleménye eléggé megoszlik!!

Nem igaz h pénz,konditerem és edző kell ahoz h le tudj fogyni!

Én futottam és tornáztam dvd-re.elsőnek hetente 3-4-szer. majd minden nap.(de inkább hagy egy napot h nem csinálsz semmit)Mellette ettem mindent csak a bevitt mennyiségre figyeltem 1 hónap alatt 5 kg-mot fogytam!!

Nem pénz kell hanem akaraterő!!!

Nehéz rávenni az embernek magát főlegaz elején, de az eredmény 1q hónap után látható!!Kg-mokba is és aközérzeted is sokk jobb lesz!Szval kitartás kicsivel kezd s majd fokozatosan dolgozz rá!

Sok sikert!

2010. jún. 1. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!