Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek ez így jó, vagy...

Szerintetek ez így jó, vagy kéne még valami? (lent)

Figyelt kérdés
Túlsúlyos vagyok, ezért minden másnap mozgok 1-1,5 órát, amiből 45 perc minimum kardio, és puffasztott rizst eszem kenyér helyett, és sokszor eszem keveset egy nap, és akkor is natúr joghurtot, pufirizst,műzlit, zöldséget, gyümölcsöt, meg persze néha husit, ízesítetlen herba teát iszom meg sok vizet akkor az úgy egészséges? Mármint nem ürülnek ki fontos dolgok a szervezetemből? Kellene még vitamin vagy valami egyéb dolgot felvenni az étrendembe?
2010. jún. 1. 12:07
 1/7 anonim ***** válasza:
és mennyit fogytál, ha már leadtál valamennyit akkor jó
2010. jún. 1. 13:24
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
nekem is fogyni kéne de én nemtom rászánni magam:S
2010. jún. 3. 16:22
 3/7 A kérdező kommentje:
hétfőn kezdtem el, az a gond h nem tudom h mi az amit ehetek, csak mértékkel és mi az amit egyáltalán nem :(
2010. jún. 3. 20:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A mozgás, joghurt, zöldség, gyümölcs, hús, sok víz rendben van. A műzlivel kapcsolatban figyelj oda, hogy ne a cukrozott változatot vedd meg. A legtöbb műzli egyébként tele van cukorral, szóval érdemes megnézni a csomagolást.

Amit hanyagolni kéne az a cukor (csoki, süti és társai), bő zsírban/olajban sült dolgok (sült krumpli, panírozott cuccok - egy csomó felesleges zsírt magukba szívnak). A fehér lisztet is mellőzni kéne. Meg az összes gyorséttermi vackot.

Amit nyugodt szívvel ehetsz az a zöldség és gyümölcs. Ebből szinte bármennyit ehetsz. Csak a banánnal és a krumplival legyél óvatos.

Az étrendedből én hiányolom a teljes kiőrlésű gabonát. Persze nem kell degeszre enni belőle magad, de reggelire pl. tökéletes lenne egy teljes kiőrlésű lisztből készült kifli meg egy pohár sovány tej. (én is azt eszem :))

Talán egy kicsivel több tejtermék is jöhetne, persze csak a zsírszegény változatokból. Pl. zsírszegény túró, egy kevés tej a kalcium miatt.

Ha rágcsálhatnékod van, egyél meg pár darab Korpovit kekszet. Egészséges és alig van benne kalória.

Ehetnél néha olajos magvakat. Diót, mogyorót, de csakis a sótlan változatot, és naponta max. 10-15 szemet. Tele vannak vitaminnal és ásványi anyaggal, de persze elég sok bennük a kalória, ezért ne egyél belőlük sokat.

Az aszalt gyümölcsöket is érdemes elfelejteni. Felesleges kalóriabombák.

Ha húst eszel, akkor leginkább csirkemellet és halat.

Még egy tanács: próbálj változatosan enni amennyire lehet. Ne mindig ugyanazokat az ételeket edd, mert meg fogod unni.

Nagyjából ennyi.

Ha nem adod fel, sikerülni fog. ;) Egyébként szabad megkérdezni, hogy hány kilótól szeretnél megszabadulni?

Egy volt túlsúlyos lány :)

2010. jún. 3. 21:24
 5/7 A kérdező kommentje:
nagyon sokat, 40-50et minimum, persze nem egyből,tudom hogy évek kellenek hozzá, hogy egészségesen mehessen végbe a fogyás :)
2010. jún. 3. 22:03
 6/7 anonim ***** válasza:
A hús ne legyen kevés (csirkemell, hal), azok fehérjék, és nagyon fontosak. Attól nem hízol. Vitamin és ásványi anyag tablettákat pedig érdemes szedni mindenképpen, de ne ilyen-olyan vackokat, hanem menj be egy táplálékkiegészítő boltba, ott tudnak segíteni.
2010. jún. 3. 22:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Na az jó, hogy nem akarsz gyorsan fogyni. Nekem egy év alatt ment le 25 kiló, de voltak közben kihagyások, amikor nem nagyon figyeltem magamra, és elég keveset is tornáztam egy jó ideig. Szóval ha te kitartóbb leszel mint én, akkor max. 2 év és bombanő leszel. :)
2010. jún. 4. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!