Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehet vékonyabb felkarom?

Hogyan lehet vékonyabb felkarom?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy viszonylag vékony vagyok, szóval a combjaim nem érnek össze, nem is pálcikás, csak úgy normális, a derekam 58,5 cm reggel ha megmérném, hasam nem nagyon van, a mellkasom is vékony... De a kezeim löttyedtek, kicsit izmosak, kicsit hájasak, össz vissz 27 cm vastagok. Ez így önmagában nem sok szerintem, de borzasztóan aránytalanok. Van egy “gyanúm”, hogy a genetika a ludas, mert anyukám is homokóra, és neki is a kezei híznak először. Egyébként 167 cm vagyok és 55 kg...Szóval hogyan lehetne onnan is valahogy zsírt égetni? Mert ha tornázom, a hasam szinte pár nap alatt tónusosabb lesz, feszesebbek lesznek a combjaim, de a karjaim... semmi...tudom, hogy nincs helyi zsírégetés, csak tanács kellene, hogy mit kezdjek velük.

Előre is köszönöm a segítséget! :)

15/L

2017. nov. 22. 16:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Fekvőtámasz, kis súllyal edzés
2017. nov. 22. 16:34
 2/2 anonim ***** válasza:

Felsőtestre is edzhetsz súllyal vagy saját súlyoddal. Valószínűleg az "integetőhájra" gondolsz, amiatt vastagabb és petyhüdtebb a nők karja sok esetben. A tricepszedre kell fokozottabban edzeni ilyenkor, vannak rá gyakorlatok, amivel feszesítheted: [link]

Mellette ne hanyagold el a felsőtested többi részét sem, a vállak és a bicepsz is nagyon sokat dob a karokon és a felsőtesten.

Legalapabb és hatékony gyakorlatok, amiket mindig érdemes csinálni a fekvőtámasz és a tolódzkodás (pl. széknek nekitámaszkodva).

2017. nov. 22. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!