154 centi magas vagyok és 56kiló. Kéne fogynom vagy sem?
Ha csak a számokat nézzük, nem kéne fogynod.
Viszont ha az alakoddal vagy elégedetlen, akkor azon kell dolgoznod, nem a súlyodon
Ez azt is jelenti, hogy el kell döntented, mit szeretnél:
csontos gebe lenni, mert akkor valóban a fogyás a kulcs,
vagy életteli, erős lány, formás popsival, cickóval, mindennel, mert akkor viszont tornázni kell, egészséges étkezés mellett.
Ez utóbbit tekintve anyukádék elképzelése arról, hogy járj menzára, egész jó, mert bizony a meleg, főtt étel jót tesz a bélműködésnek. Persze az lenne a legjobb, ha anyu tudna otthon meleg, saját készítésű étellel várni, de így ez a megoldás a semminél jobb.
Szóval, remélve, hogy a torna mellett szavazol, ajánlanám még, hogy ne durva aerobicot végezz, ami úgy szálkásít, hogy keményebb lehetsz tőle, mint a párod (mert ugye a helyükön levő fiúk nem egy sziklát szeretnek markolászni :),
hanem a minden izmot finoman átmozgató, illetve nyújtó tornákat, jóga, pilates, callenetics...
Illetve, ha van valami kedvenc, legalábbis kedves, élvezettel végzett sportod, akkor azt!
Az érettségi idejére, ha fontosak számodra a tanulmányi eredmények, akkor persze arra szánd a több időt - azért néha csak be fog férni mellé egy kis mozgás!
Tényleg, a sok ülve-, fekvetanulástól elgémberedett tagjaidnak még külön jóleshet!
Akár otthon, egyedül, akár társasággal végzed.
"OFF/"
Nem tudom,mi a faszért "nem hasznos" a válaszom bazz, de ez az oldal már kezd idegileg kikészíteni. kéne fogyni---> a válasz 0%-ban hasznos De aki már hozzáírja,hogy első a tanulás,de NEM ÁRTANA fogyni, az persze már gyönyörű
-.-" Na ettől kapok én hányingert... :S Üzenem a kedves modiknak hogy fogják már vissza magukat mert kezde elegem lenni belőlük és sztem nem vagyok egyedül^^
hm az elözö hozzászolonak...tudod mivel én is érzö lélek vagyok..bár kétlem hogy te az vagy... és mivel annyira nem vagyok elhizva mert sem 100kiló de még csak 60se vagyok... és a BMI szerint nem kéne se fogyni se hizni...ja és azért "gyönyörü" az előtted szóló hozzászolása medrt nem tapló tudod az emberek nem szeretik a túúúúl egyenes embereket és ha ezt nem bírod felfogni akkor nem az oldallal van baj...ja és sztem azért nem volt hm éppen hasznos a kommented mivel én is ezt irtam meg...vis h tudom h kéne.. és akárhogy nézem a TE válaszod seaz elsö se a 2. nem volt éppen hasznos...köszi...
Köszönöm az összes hozzászolást a LEGTÖBB hasznos volt.Bár sajnos ez nem elég én is kellek hogy tudjak tenni valamit magamért.
Ha nem szereted az egyenes válaszokat, az életed teli lesz félreértésekkel, és buktatókkal. Egy jó tanács.
(És ez csak M.O-n van így ;) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!