Mit egyek ha edeset kívánok?
Natúr joghurt vagy túró édesítővel, gyümölccsel.
Reszelt alma fahéjjal.
Egy nagy pohár tea vagy egy kis tejeskávé édesítővel.
4Ez a receptet pár napja találtam.Senmi extra, nagyon egyszerű, fél óra alatt megvan.
4 tojás
4 ek kakaópor
4 ek xilit
A fehérjét habosra verjük, a sárgákat kikeverjük a xilittel, a két masszát összekeverjük mehet bele a kakaópor, sütőpapírral b€lelt tepsiben sütjük 180 fokon 15 percig.Így elég keserü a tészta aki édesebbre akarja mehet bele még édesítő.
25dgk túrót elkeverünk 2 ek xilittel 1 vaníliás cukorral két kanál natur joghurttal es zselatin fixel.Én a zselatint kihagytam szerintem felesleges.Ezt a túrót rákenjük a tésztára.A szélére teszünk két banánt, feltekerjük az egészet alufóliába és 1-2 órára hűtőbe tesszük.150-180 kcal van 100 g- ban kb.de ezt lehet csökkenteni ha mondjuk aromát használunk és zsírszegény túrót.
Én megszoktam enni ilyenkor egy kocka steviás csokit, vagy egy hozzáadott cukor nélküli müzliszeletet. Ha nincs nagy vész akkor iszok egy édesítős limonádét, az egy kis időre eltelít és totál átveri az agyam. Így olyan, mintha bezabáltam volna valami édességből. :)
Igazi csokiimádó voltam, nem tudom teljesen kizárni az életemből az édes ízt. Nem is ez a lényeg szerintem. Nem vezet semmi jóra.
Zabkasat fozok, a tetejere fahej, kakaopor, edesito. Mintha tejberizs lenne. Imadom! :-)
Ha amugy ehes annyira nem vagyok, akkor 1-2 kocka edesitos fekete csokoladet kapok be.
Edesitos tejes kaveval is elvagyok ha edesseghianyom van. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!