Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet-e abból következtetni,...

Lehet-e abból következtetni, hogy mit kívánok (pl. édeset, vagy savanyút), hogy fiút várok, vagy lányt?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 16. 10:54
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem.

Én az elsővel majd meghaltam a csokié. A másodikkal egész terhességem alatt nem ettem csokit, mert undorodtam tőle,viszont a savanyúé odavoltam. Mindkettő fiú.

2009. ápr. 16. 10:57
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nem hiszek az ilyenekben, bár vannak mende mondák, ha édeset akkor lányt, ha savanyút akkor fiú. Nekem a barátnőm az első gyerekével csak édeset kívánt, semmi baja nem volt, hogy hányás, rosszul lét, vagy valami, és fia lett. No másodjára savanyút kívánt, minden lehető terhességi baja elő jött, sokáig hányt is, ájuldozott, még kórházba is volt, és gondolta mivel ez merőben más terhesség mint a fiával, ez lány... de nem, ez is fiú lett!!4
2009. ápr. 16. 11:00
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálam nehéz is lenne, mert a savanyúra,sósra édeset kívánok és fordítva is így van.:) Ez babona, nem hiszem hogy lehet belőle következtetéseket levonni. Van akinél bejön és van akinél nem. A barátnőm most szült egy kisfiút és ő édességet, főleg csokis dolgokat kívánt.
2009. ápr. 16. 11:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Hááát nem is tudom.Az én esetem,hogy amikor a lányomat vártam akkor rengeteg gyümölcsöt ettem,és egyáltalán nem kivántam pl a húst és a nehéz ételeket. Most fiam lesz és a nagyon nehéz sós ételeket eszem az elejétől fogva. Nasi az szinte csak a gyümölcs és a joghurt,de csoki meg süti az szinte semmi. A védőnőm annyit mondott,meglátszik hogy most fiú...
2009. ápr. 16. 11:30
 5/8 anonim ***** válasza:

Én eleinte nagyon kívántam a csípős, fűszeres ételeket. Fokozatosan állítottam le magam róla, mert nem tett túl jót a vesémnek. Nekem pl. azt mondták, hogy ez fiú babáknál gyakori. De pl. most az utolsó két hónapban majd meghalok az édességekért:)

Üdv 37 hetes km

2009. ápr. 16. 12:04
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat.
2009. ápr. 16. 15:19
 7/8 anonim válasza:

Szia! én 21 hetes vagyok,és csak a savanyut (ecetes) dolgokat eszem! és épp ma derül ki hogy fiunk lessz!

ugyhogy szerintem igen is lehet köveztetni mert a családtagjaim is igy következtettek és egyikük sem hibázott

Boldog babavárást...21 hetes kismama!:)

2009. ápr. 16. 23:13
 8/8 niki981 válasza:
Sajnos nem lehet következtetni :-(.Pedig milyen jó lenne olyankor mikor nem látja az uh.Nekem 3 lányom van mindegyikkel a fagyit és a káposztás dolgokat kivántam,most a negyedik babát várjuk krémest kívánok és azt mondták valószínű hogy kisfiú,a barátnőm ecetesuborkát kiló számra ette mert csak azt kívánta és kislánya van.
2011. febr. 23. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!