Banánnal milyen gyorsan, mennyit és hogyan lehet fogyni?
Figyelt kérdés
2017. nov. 14. 18:13
1/7 anonim válasza:
nem a legjobb diéta idején sokat enni belőle, mivel az egyik legmagasabb CH tartalmú gyümölcs.
2/7 anonim válasza:
Így, ahogy az első írja. És igencsak sok cukrot tartalmaz
3/7 anonim válasza:
banánnal nem könnyen lehet fogyni, sok benne a cukor!!!!
4/7 anonim válasza:
Banánnal inkább tömegelni szoktak, szerintem fogyás alatt hanyagold, persze ha megveszel érte és belefér a makróidba, akkor nyugodtan.
5/7 anonim válasza:
Attól függ, mit csinálsz vele. Ha egy hétig nézed, és nem eszel semmit, csak léböjtkúrát tartasz, akkor 3-4 kg-t.
6/7 anonim válasza:
Kevés infó. Ha csak banánt ehetnék, az első nap megunnám és a koplalás jól fogyaszt, ha nem is a legjobb módszer.
Amúgy engem akadályoz a szénhidrát (fogyáshoz eléggé kerülnöm kell a zöldséget, tudom, hogy hülyén hangzik, de ez van), de ezzel nincs mindenki így. Beilleszthető egy jó kis életmódba, ha valakinek passzol. Van, aki direkt sok gyümölccsel fogy könnyen.
7/7 A jó édes válasza:
Ha a többi rossz-szénhidrát forrást váltod ki vele (kenyér, fehér pékáru, tészták, stb.) még akár működhet is, de olyan, hogy banán-diéta nem véletlenül nem létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!