Kb mennyit lehet fogyni egy hónap alatt, ami még normálisnak mondható?
Figyelt kérdés
ha 160 cm és 64 kg vagyok, mennyi idő alatt adhtok le 10 kilót?2010. máj. 31. 17:29
1/3 anonim válasza:
Ez két kérdés.
Egy hónap alatt a 4 kiló még normálisnak mondható.
10 kilót kb annyi idő alatt adhatsz le amennyi idő alatt fölszedted.
2/3 anonim válasza:
Én havi 2-3kg-ot fogyok, lassú, de legalább tartós lesz. 2 éve heti 1kg lement, de akkor több fölösleg volt rajtam, és kevesebbet ettem, többet mozogtam. Eddig még nem mozogtam,de bevezetem a heti 3-4x 1 órát, hátha gyorsabban fogyok:)
10 kiló 10hétnél korábban semmiképp se, inkább olyan 3-4hónap szerintem.
3/3 anonim válasza:
Ez kis túlsúly, heti fél kg fogyásra számíthatsz, ami megtartható. Lehet többet is, de az vissza fog jönni.
Nagy túlsúlynál a heti 1 kg is normális, extrémnél (150 kg felett) ennél több is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!