Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy lehet minél előbb és...

Hogy lehet minél előbb és hatásosan 5 kg-ot fogyni?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok és van amikor nagyon rám jönn az ehetnék és olyankor nem birok magammal de szoktam futni vagy táncolni,169 cm vagyok és 55kg de szeretnék 50 kg lenni mert amúgy is erős csontozatú vagyok!

hülye válaszokat nem kérek köcce,de a hasznosokat előre is köszönöm!!!

2008. okt. 22. 21:50
 1/3 anonim válasza:
91%

Szia, ha minél elöbb akarsz, akkor nem lesz hatàsos.

Adj magadnak 5-6 hetet az 5 kilo leadàsàra, ugyanis hetente max 1 kg leadàsa az egészséges fogyàs.

Ez még nem elég ahoz, hogy megörizd az 50kg-os sulyodat,mert ezutàn következik a stabilizàlàs, ami azt jelenti, hogy vigyàznod kell nehogy visszaszedd a leadott kilokat. A visszahizàst ugy kerüld el, hogy tovàbbra is mértékletesen étkezel.

Es még egy fontos dolog: az Isten megörizzen attol, hogy a magazinokban publikàlt idiota fogyokuràkat kiprobàld, mert olyan ördögi körbe kerülsz, hogy egész életedben yoyozni fogsz a kiloiddal. A fogyàshoz elég, ha a szokàsos adag 3/4-ét vagy felét eszed ( kaloriacsökkentés). Bàrmit lehet enni, csak mennyiség kérdése.

2008. okt. 22. 23:56
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :)
2008. okt. 24. 15:09
 3/3 anonim válasza:

Szia!

Nekem a lányom szintén 16 éves, szintén 169 cm és 55 kg, de egy deka felesleg sincs rajta, pedig erős csontozatú ő is. Szerintem neked az 50 kg már nagyon kevés lenne, elvesznének a női formáid, ami nem úszógumit jelent, hanem szerintem az a tökéletes ún. homokóra alak. Egyébként nagyon egyetértek az előttem szólóval, én is így adtam le 5 éve 22 kg-t és ezt azóta is tudom tartani. Úgyhogy ha már mindenáron le akarsz fogyni, fogadd meg a tanácsát, folytasd a sportolást, csak ügyelj arra, hogy nehogy anorexiába csapjon át a dolog! Sok sikert! :)

2008. okt. 24. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!