Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lépjek be facebookon a...

Hogyan lépjek be facebookon a Lifetilt pro csoportba?

Figyelt kérdés

Olvastam hogy itt csak lányok vannak. Hogy csatlakozhatok? Rámentem h csatlakozás a csoporthoz de kilépek a facebookbol aztan visszalepek és ujra be kell jelölnöm h csatlakozás mert sztem kitorli es nem kuldi el. Baratnom mar elkuldte a jelentkezesem nekik de hetek ota varok h bevegyenek de nem... nincs profilkepem lehet amiatt? Hogyan tudnek emailt irni nekik vagy mit tegyek?

17/l

2017. nov. 4. 12:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
49%
Nem értesz egyet a tulajjal, amit megértek, de ugyanakkor annak nincs köze ahhoz, hogy a programok segítségével le lehet fogyni és hogy aki ezt választja, az nem akarja férfiaknak mutogatni a képeit. Ne keverd a szezont a f@xommal.
2017. dec. 1. 12:49
 12/12 Kb0101 válasza:
a program csak a blog vezető gyereknek nem segít, mióta elkezdet az egész nőgyalázós történetet, egyszer nem bírt egy félig vállalható testet összehozni. szánalmas.
2018. szept. 16. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!