Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudok facebookon egy...

Hogyan tudok facebookon egy zárt BED nevű csoportba belépni? Illetve azt ha belépek látják az ismerőseim?

Figyelt kérdés
Elégge eldurvult falásrohamaim vannak mostanámban és segítségre van szükségem.. Itt olvastam erről a facebookos csoportról ,egyáltalán még létezik? És, hogy tudok egy ilyen közösségbe belépni? De nagyon szégyellem és ezért nem akarom , hogy bárki lássa , hogy csatlakoztam.
2017. júl. 22. 11:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha problémád van akkor itt névtelenül segítséget kérhetsz. Jó dolog abból nem sül ki ha csatlakozol valamilyen egészségtelen életmódot támogató csoporthoz ahol csak behúznak és átmossák az agyad azzal hogy te mindent jól csinálsz vagy elbagatellizálják a problémát és még több tanácsot kapsz abban hogyan öld meg magad lassan.
2017. júl. 22. 13:34
 2/2 A kérdező kommentje:
Neem elvileg ez a csoport segít abban, hogyan küzd le a dolgot. Az a helyzet,hogy én nagyon szeretnék meggyógyulni, és tudom, hogy ezt csak én érhetem el, csak már lassan kezdem úgy érezni, hogy becsavarodok.
2017. júl. 22. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!