Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lépjek be facebookon a...

Hogyan lépjek be facebookon a Lifetilt pro csoportba?

Figyelt kérdés

Olvastam hogy itt csak lányok vannak. Hogy csatlakozhatok? Rámentem h csatlakozás a csoporthoz de kilépek a facebookbol aztan visszalepek és ujra be kell jelölnöm h csatlakozás mert sztem kitorli es nem kuldi el. Baratnom mar elkuldte a jelentkezesem nekik de hetek ota varok h bevegyenek de nem... nincs profilkepem lehet amiatt? Hogyan tudnek emailt irni nekik vagy mit tegyek?

17/l

2017. nov. 4. 12:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
21%
Engem sem vettek fel 😆😆 Hagytam is,nem foglalkoztam velük.Így csinálom a bakker lefogyok csoport programját.Olvadnak a kilók,jól érzem magam,szóval még jól is jártam,hogy nem vettek fel
2017. nov. 7. 19:08
 2/12 anonim ***** válasza:

Irj az adminoknak ha nincs profiképed,

szerencsére zsűrik a fake profilokat nem ugy mint máshol..

mégiscsak ez egy női csoport,akár bugyis képekkel

sok sikert a diétához !

2017. nov. 15. 20:00
 3/12 anonim ***** válasza:
*szürik
2017. nov. 15. 20:00
 4/12 anonim ***** válasza:
Igen, a profilkép miatt. De ne vedd rossz néven, ez a szabály miattunk van például én is megosztottam ott a töbiekkel a melltartós képeim. Nekem tökjó érzés hogy ennyire szigorúan szűrik a profilokat mert így tuti nincs egy férfi sem közöttünk.
2017. nov. 15. 20:04
 5/12 anonim ***** válasza:
57%
Simán lehet bent férfi,női profilképpel.Semeddig nem tart letölteni egy két képet 😆 engem,bár nő vagyok,5-6 éve van facebook profilom,profilképem is van,mégsem vettek fel.Amikor írtam üzenetet egy bognár réka nevű csajnak,nagyképűen annyit írt vissza,hogy az ő csoportjába azt vesz fel akit ő akar,és bekerülni nem jog,hanem lehetőség.Ezek után úgy gondoltam,tehet egy szívességet 😆😆😆
2017. nov. 16. 13:25
 6/12 anonim ***** válasza:
Kedves első és ötödik válaszoló !Réka üzeni: Veronika, azért nem kerültél be a csoportba, mert Levente néven van regisztrálva a Facebook fiókod és nincs rólad egy darab adat sem. A legjobb példája vagy annak a megbízhatatlan h.lye trollnak, akit biztonsági okokból nem engedek be. Ismét bizonyítottad, hogy jól döntöttem.
2017. nov. 16. 18:33
 7/12 anonim ***** válasza:
Ponilokni ha te vagy Reka ;) Koszi h veded a csoportot az ilyen idiotaktol ezert szeretjük olyan sokan!! Nezzetek el szegeny lanynak a stílusán látszik h fogyi.
2017. nov. 16. 19:06
 8/12 anonim ***** válasza:
44%
Marmint ha tenyleg lany :DD
2017. nov. 16. 19:10
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, már beengedtek a csoportba korrekt azonosítással!
2017. nov. 16. 19:26
 10/12 anonim ***** válasza:
Uh, tehát a bugyis fotóikat féltik (bikini?) a férfiaktól, de a lifetiltos csávó nőgyalázó mocskát mannaként eszik.
2017. nov. 23. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!