Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valaki csinált már innen...

Valaki csinált már innen léböjtkúrát?

Figyelt kérdés

Elhatároztam magam, hogy megcsinálom az 5 napos léböjtkúrát.

Van sok turmixreceptem, de a kérdés az, hogy mindből érdemes innom 2-2 decit, vagy kedvemre ihatom akármelyiket, a hatás ugyanaz lesz? (Pl. amiben zeller és kelbimbó van, azt már most utálom, így szívesen kihagynám, de ha nem lehet, akkor magamba tuszkolom természetesen.)

2017. nov. 3. 10:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Nagyon egészségtelen. Ne csináld. Csak azt éred el vele, hogy égni fog a gyomrod meg szédelegni fogsz 2 nap után. Milyen ígéretekkel kecsegtet a kúra?
2017. nov. 3. 12:02
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem igérget, csak salaktalanító kúrának elmegy. Gondoltam megéri, de ezek szerint maradnom kéne az egészséges étkezésnél csak simán?
2017. nov. 3. 14:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen, maradj az egészséges étkezésnél. Az összes ilyen "méregtelenítő" kúra nettó hülyeség, olvass utána, hogy miért.
2017. nov. 14. 02:43
 4/4 anonim ***** válasza:
A salakanyagok minden nap távoznak belőled, ahhoz nem kell lébőjt kúra. A hasmenés meg nem egészséges. Ha egészséges ételeket eszel pár nap múlva azok emészthetetlen részei távoznak majd belőled. Teljesen felesleges kicsinálni a szervezeted lébőjt kúrával. Ha eddig nem ittál eleget mostantól igyál több vizet, az biztos nem fog megártani.
2017. nov. 14. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!