Csinált már valaki 7-10 napos léböjtkúrát és ha igen mennyit fogyott vele?
Kérdező!!
Te szeretnél ilyet csinálni? Melyiket a 7naposat v a 10naposat?
Csak mert most én is szeretném, elvileg úgy terveztem, hogy ma kezdeném és egy teljes hétig csak vizet innék meg gyógyteákat cukor nélkül.
Remélem így kell :D
sziasztok.
Aha én ma kezdem a 7 naposat,főztem 4 liter gümölcs teát cukor nélkül,meglátjuk meddig bírom.
5:50- es
Köszi a bíztatást, nekem csak annyiból jobb,hogy nem nekem kell főzni,hanem anyunak:) Viszont asszem kb 2 hónapja végig akartam csinálni ezt a kúrát már 3 napja nem ettem a hasam kissé beesett nem szédültem,meg semmi de aznap anyu a kedvencemet főzte így majdnem 2 órát örlödtem rajta,hogy egyek ne egyek végül feladtam a léböjtöt,de most nem fogom:))
Na én is ma kezdtem el, hál' istennek most beteg vagyok és nem rég keltem :D Szóval így talán könnyebb lesz kibírni...igaz viszont éjjel jó sokáig fent vagyok, de akkor jobban vissza tudom magam fogni mint nappal, meg nézni, hogy az osztálytársaim mit esznek... :S :D
Neked sok sikert, és kitartás :)
Remélem sikerülni fog neked, és nekem is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!