Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Csak én látom magam kövérnek?

Csak én látom magam kövérnek?

Figyelt kérdés
Sziasztok 15 éves lány vagyok 70 kiló és 165 centiméter szerintetek?

2017. okt. 30. 21:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Kinek mi a kövér. Nekem a logó hasnál/striás börnél kezdődik a kövér ember.

Nem tudjuk milyen fizikumod van, mekkorák a melleid, sportolsz e stb stb

Lehet tökéletes alakod van de lehet hogy nem. Gondolom van otthon tükör...

2017. okt. 31. 07:10
 12/17 anonim válasza:
nyugi csak telt vagy ez még sokaknak be is jön :)
2017. okt. 31. 09:29
 13/17 anonim ***** válasza:
Mások is!
2017. okt. 31. 10:23
 14/17 anonim ***** válasza:
Csak te. Szerintem egy kívánatos csaj vagy!
2017. okt. 31. 10:25
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!:)
2017. okt. 31. 11:00
 16/17 anonim ***** válasza:

Határeset, illetve terminológia kérdése. Én magamat eme szinten még nem tartom kövérnek, de határozottan van felesleg. Aki nálam sokkal izmosabb, annál kevesebb a felesleg. Sok tinilány pedig 2 pluszkilóval is ledagadtoz valamit, ami persze elég beteg dolog.

Ki lehet nézni a fenti adatokkal úgy, hogy már azt mondjam valakire, hogy épphogy kövér (főleg, ha rosszul oszlik el a felesleg), de a testalkat és izomtömeg sokat számít (jó, nyilván nem vagy kigyúrva 15 éves lányként, de azért lehetsz gyönge és az átlagosnál erősebb izomzatú is).

Én fogynék egypár kilót a helyedben, csak az adatokból nem tudhatom, mennyit lenne célszerű fogynod.

2017. okt. 31. 12:14
 17/17 anonim ***** válasza:

Kolompar Achillesz, neked tenyleg ennyi az eleted, hogy egesz nap a gyakorin valaszolgatsz?

Egyebkent nem vagy kover, de azert egy par kilot leadhatsz, szerintem mindenkepp jobban fogod magad erezni a borodben. En 70-rol fogytam le 55-re, es nagyon jo erzes.

Bar 70 kilosan sem mondtam volna magamra, hogy kover vagyok, mert homokora alkatom van, de azert igy csinosabb vagyok mindenkepp.

2017. nov. 2. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!