Csak én látom magam kövérnek?
Kinek mi a kövér. Nekem a logó hasnál/striás börnél kezdődik a kövér ember.
Nem tudjuk milyen fizikumod van, mekkorák a melleid, sportolsz e stb stb
Lehet tökéletes alakod van de lehet hogy nem. Gondolom van otthon tükör...
Határeset, illetve terminológia kérdése. Én magamat eme szinten még nem tartom kövérnek, de határozottan van felesleg. Aki nálam sokkal izmosabb, annál kevesebb a felesleg. Sok tinilány pedig 2 pluszkilóval is ledagadtoz valamit, ami persze elég beteg dolog.
Ki lehet nézni a fenti adatokkal úgy, hogy már azt mondjam valakire, hogy épphogy kövér (főleg, ha rosszul oszlik el a felesleg), de a testalkat és izomtömeg sokat számít (jó, nyilván nem vagy kigyúrva 15 éves lányként, de azért lehetsz gyönge és az átlagosnál erősebb izomzatú is).
Én fogynék egypár kilót a helyedben, csak az adatokból nem tudhatom, mennyit lenne célszerű fogynod.
Kolompar Achillesz, neked tenyleg ennyi az eleted, hogy egesz nap a gyakorin valaszolgatsz?
Egyebkent nem vagy kover, de azert egy par kilot leadhatsz, szerintem mindenkepp jobban fogod magad erezni a borodben. En 70-rol fogytam le 55-re, es nagyon jo erzes.
Bar 70 kilosan sem mondtam volna magamra, hogy kover vagyok, mert homokora alkatom van, de azert igy csinosabb vagyok mindenkepp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!