Hogyan szokhatnék le a Kinder Tejszeletről?
Naponta van, hogy megeszem 10-et is :( :( :(
Annyira finom. Próbáltam helyettesíteni almával vagy sárgarépával, de nem mindig megy.
Önkontroll s ne vegyél, én se tudok mást mondani, mint a többiek.
Azzal könnyítheted a dolgod, hogy eszel valamit, ami sokkal előnyösebb, de szintén élvezetes. Csak nehogy arra szokj rá. Sok hónapokig rá voltam kattanva a földimogyoróra, akkor álltam le, amikor épp nem volt itthon és 25 km-re nem mentem el érte hetekig. De persze addig sem kilószámra ettem, mert azért egy nüansznyi kontrollom van (plusz mert rosszul is leszek tőle nagy mennyiségben).
A tejszelet egyszerű lenne nekem: elolvasom, mi van benne és nem kell, egészségtudatosság rulez (nagy mennyiségben eleve nyilvánvaló, hogy nem célszerű enni, annak sem, aki eszik cukrot meg ilyesmi). Amúgy szerintem is igen finom.
Egy csomo egeszseges atlernativaja van :) ird be a keresobe, h kinder tejszelet dietan/ egeszsegesen
Szivesen :D
Én a kinder pinguival vagyok dettó ugyanígy.
Ha tehetem, egész nap csak azt eszek, nekem is simán lemegy napi 10-12 szelet.
Nem tehetek róla, 1xűen imádom:(
De heti 2 nap van, amikor egy db-ot sem eszem, olyankor 1-2 zacskó cheetost eszek egész nap.
(Soha nem bírtam megenni az egészséges kajákat:/)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!