Egy rántotsajt picsi rizs picsi tartár+egy gyesztenye püré tejszínhabbal+egy kinder maxi king+egy fél ananász ez hány kcal? Nagyon sok volt?
Azt tudom hogy szemét volt amit ettem de kb hány kcal és így még fogyhatok??? mer eddig is kb így ettem de ez nem sok?
na jó ez elég pánik szagú kérdés..bocsi
Rantott sajt kb. 400 kcal
Kis rizs: passz, legyen kb. 50 kcal
Kis tartar: kb. 60 kcal
Gesztenyepure kb. 200 kcal
Tejszinhab kb. 60 kcal
Maxi King 180 kcal
Ananasz kb. 200 kcal
Osszesen kb. 1200 kcal, 34 g feherje, 52 g zsir es 133 g szenhidrat.
Nem fogsz ma fogyni, ez mertektelen mennyisegu cukor volt. Nem csak a kaloria mennyisege, hanem a minosege is fontos. Ha cukrot eszel, akkor hizni fogsz, ennyire egyszeru. Es meg farkasehes is leszel utana.
nem tudom szerintem a fogyás elég egyszerű kevesebbet kell enni mint amit elégetsz/amire szükséged van, az más kérdés hogy utána vissza hizod ezt aláírom...hát nem tom lehet nektek van igazatok
Akkor most még kevered az éhezést a fogyással.
Nyilván elég könnyű fogyni, sok millió alultáplált afrikai nem tévedhet, de vajon egy fogyózó célja pontosan mi? S.zarul kinézni és betegen élni egy szinte jelentéktelen, legyengült testben vagy leadni a fölös zsírt és kinézni valahogy?
ööö aha jó kérdések majd elmélkedem rajtuk amikor a 3.világban járok (de tényleg)
hát izé nem is tom azt íírtátok hogy ez éhezés de NEM fogok fogyni akk most mi van ezzel ez étrendel ha szarul is de lehet fogyni???
tudom hogy az nem lesz minőségi fogyás de fogyás lesz?
"a fogyás elég egyszerű kevesebbet kell enni mint amit elégetsz/amire szükséged van"
A fogyas nem egyszeru. Ha az lenne, akkor nem lennenek kover emberek. Nagyok sokaig azt hittek, ha kevesebb kaloriat eszel, akkor mindegy mibol, fogyni fogsz. Ma mar sok kutatas alatamasztja, hogy ez nem igy van, megsem hiszik meg el az emberek, hogy nem az alacsony zsirtartalmu dietaval lehet fogyni, hanem az alacsony szenhidrat tartalmuval. Te is koztuk vagy. Ezert lesz szenvedes a fogyasod, nem jon majd a varva vart eredmeny, aztan feladod es aztan meg tobbet hizol majd a jo kis szenhidratdus, karos zsiroktol csopogo kajaktol.
Csak gondolj bele: egesz nap megeszel 5 gesztenyepuret, 1000 kcal, elvileg fogynod kene. Gyakorlatilag kb 200 gramm cukrot tartalmaz, ami nagyon gyorsan bekerul a veraramodba. Jon az inzulin hormon, ami atalakitja zsirra es elraktarozza, igy megy le a vercukor. Persze a szervezet 5 gesztenyepurebol semmi hasznos tapanyagot nem fog kapni, ezert meg ehesebbnek erzed majd magad (elore is gratulalok, ha ezt sokaig ki tudod birni), es kozben elkezdi magat bontani. Persze, zsirokat is, de inkabb az izmokat, mert azt konnyebb. A merleg nyelve lejjebb megy, de nem a zsirveszteseg miatt, hanem mert izmot vesztettel. Amitol egyebkent szep alakja van egy nonek.
Tenyleg megeri?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!