Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy rántotsajt picsi rizs...

Egy rántotsajt picsi rizs picsi tartár+egy gyesztenye püré tejszínhabbal+egy kinder maxi king+egy fél ananász ez hány kcal? Nagyon sok volt?

Figyelt kérdés

Azt tudom hogy szemét volt amit ettem de kb hány kcal és így még fogyhatok??? mer eddig is kb így ettem de ez nem sok?

na jó ez elég pánik szagú kérdés..bocsi

2014. jan. 22. 15:20
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Hát én nem és amíg mozogtam kb 2x akár 3x anyit etttem mint most és olyan alakom volt mint a parancsolat pedig nem napi 3 órát izadtam edző teremben igazából jó lenne 8kg fogyni de már a 4 is haladás lenne
2014. jan. 22. 16:18
 12/14 anonim ***** válasza:

Ezt hívják elhamarkodottan levont szubjektív következtetésnek.

Amikor figyelmen kívül hagysz más tényezőket, korodat (öregedést) hormonháztartásod állapotát, és csak a legegyszerűbb tényezőket, pl. mozgás mennyiségét veszed figyelembe. Lehet így is következtetéseket levonni... (könnyű tévedni így)

2014. jan. 22. 18:10
 13/14 anonim ***** válasza:
Engem az érdekelne, hogy tudtál megenni egy fél ananászt egyszerre?
2014. jan. 23. 08:04
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha félbevágod már nem harap!
2014. jan. 23. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!