Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Apa egy nap hány kilokalóriat...

Apa egy nap hány kilokalóriat égethet el?

Figyelt kérdés
Mióta kb egy éve megvettük a tanyánkat apa nagyon sokat fogyott. Rengeteg fizikai munkát végez az egyéb feladataival párhuzamosan. Nem eszik keveset sőt szerintem a napi 0.3 kg kenyér általaban elfogy sertést vagy marhát vagy csirkét heti 7x biztos eszik. Egy 1.75-ös Colat is megiszik sajnos minden nap szerintem átlag 3200 kilokalóriánal többet viszbe.

2017. okt. 24. 13:37
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia,

sajnos a leírtak alapján előfordulhat, hogy édesapád cukorbeteg :/

Egyik barátnőm édesapja is hirtelen fogyott, úgy vették nála észre, már úgy 10 évvel ezelőtt. Gyanús dolog, hogy kólázik, lehet, hogy beszélnetek kellene vele.

De ne legyen igazam, ez csak egy eshetőség.

2017. okt. 24. 14:40
 2/2 anonim ***** válasza:
A 3200 kalóriával éppen fogyni is lehet még, ha egy sokat mozgó férfiról van szó, de igaza van az előttem szólónak, érdemes lenne orvossal is beszélni.
2017. nov. 14. 02:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!