1km futás 8km/h-val égethet közel 100kalóriát? Vagy ne hallgassak a futópad kijelzőjére?
8 km/h nagyon nem elég, ezen kívül a futópad nem is hatékony annyira mint a valódi futás. (Furcsa de így van.)
Amit én szoktam csinálni az az, hogy pulzusmérővel futok, olyan sebességgel hogy fix 140-en álljon a számláló. Minimum 5 km-t illik futni, hogy legyen hatása... És egy tipp: tanuld meg hasba venni a levegőt. Sokat segít!!
Jó azért ne vegyétek el a kedvét. A futás igenis hatásos (még akkor is ha futópadon fut), főleg abban az esetben ha előtte évekig max a távirányítót emelgette.
És nem kell 5 km-t futni, majd ha tud annyit futni akkor lefutja. De elég kevesen kezdik úgy hogy kapásból le tudnak futni 5 km-t.
Ha egyenlőre csak 1km megy az is szép eredmény, majd érzi ha bírja tovább, és akkor majd többet fut.
Köszönöm a válaszokat!:)
Úgy szoktam hogy sétálok 5km/h-val 1km-et 10%os leejtő magasságon.Aztán 1 km futás 8km/h-val
Aztán újra az 10%-os
szóval max 3km-et mozgok padon,utána különböző gyakorlatok kb 40 percen keresztül úszás egy fél-egy órán át és szauna 10-15 perc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!