Ebben az időszakban válnak lányból nővé, ezért változik az alakjuk. Természetesen nem mindenki válik túlsúlyossá.
2017. okt. 20. 12:38
2/10 akarkizoltan56 válasza:
Mert sok húst esznek a makkdonalszban
2017. okt. 20. 12:39
3/10 A kérdező kommentje:
első köszi, második vidékről vagyok :) de ezért kövérebbek mindenhonnan?
2017. okt. 20. 12:41
4/10 anonim válasza:
Bulásodnak, nincs azzal semmi baj.
Egyet értek a művészúrral: "A nyavajgásokból elég már, soha nem zavart az, ha meghíztatok derék tájt."
2017. okt. 20. 12:50
5/10 anonim válasza:
hormonváltozás..
2017. okt. 20. 12:58
6/10 anonim válasza:
A serdülőkori hormonális változások miatt ilyenkor alakul ki a nőiesebb alak, nagyobb popsi, mellek. Nem biztos, hogy kövérek, lehet, hogy csak neked tűnnek annak, mert a gyerekekre jellemző alakkal szoktad meg őket.
Vagy: több zsebpénzt kapnak, és csokit, üdítőt meg chipset vesznek belőle...
2017. okt. 20. 13:48
7/10 anonim válasza:
A felnőtt női alak nem a gyermek testalkat arányosan felnagyított változata, ez ebben az időben alakul ki. (a keskeny csípőn nem férne ki a kisbaba stb.) A normális női hormonműködéshez szükséges bizonyos mennyiségű zsír, ezért van, hogy az élsportoló lányoknak sokáig nem jön meg a vérzése és a testük is később lesz nőies, valamint ezért van, hogy a természetes okokból később serdülő lányok általában végül magasabbak lesznek. De 8.-ban még bőven nincs vége a dolognak, a fejlődés nem egyenletes, így később diéta nélkül ismét lehetnek vékonyabbak, vagy diétával is vastagabbak, ez egy bizonyos szinten genetika, ha egészséges vki, akkor is olyan. Egyszer a kezek-lábak hosszabbodnak, majd vastagszik az ember stb... (a fiúk alakja is változik, csontozat, széles mellkas, több izom, ez sem "kövérség" - a férfiak hormonjai meg az izomfejlődést támogatják, tehát ugyanannyi táplálékkal és tornával egy férfinak jobban és nagyobbra fejlődik az izomzata, mint egy nőnek...)
2017. okt. 20. 16:44
8/10 anonim válasza:
Ilyenkor a lányok azért szednek több zsírt magukra, mert a testük készül az anyaságra, beindulnak a hormonok. (különben megdöbbentő adat én is csak nemrég olvastam, de 16 éves korukra kétszer annyit, mint az ellenkező nemű kortársaik)
2017. okt. 20. 17:57
9/10 anonim válasza:
előttem már bőven leírták miért is híznak a lányok 8.-ra(is)
ilyen az evolúció.
2017. okt. 20. 18:31
10/10 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek, én tényleg hízásról beszélek, nem csak nőiesedésről. de most már kezdem érteni, hogy nem én látom rosszul :) köszi
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!