Szerintettek ez müködik?
Reggeli: 2-3 tojásos rántotta, 1 szelet barna toast kenyer,paradicsom.
Ebéd: Hal/ Pulyka/csirke hús+ zöldség ( ez nem tudom, hány kcal, mert menzara kenyszerülök)
Vacsi: 250g túró vagy 2 natúr joghurt
Emellett heti 4-5x 40-60p futás+ bicikli közlekedési eszközként?
Nem vagyok a téma szakértője, de elviekben ez egy egészséges étrendnek tűnik.
Általánosságban, ha nem eszed túl magad, mellőzöd a szélsőségesen édes/zsíros kajákat (nasi és cukros italok kizárva) és rendszeresen mozogsz emellett, annak kell hogy legyen látszatja. Egy tökéletesen összeállított étrendhez viszont jó volna tudni, mennyi idős vagy, milyen magas/hány kiló, mennyit mozogsz napközben, stb-stb
Más: ugye nem minden nap ezt fogod enni? Egyrészt nem vagyok biztos hogy a fenti "menü"-ben minden szükséges dolog benne van, másrészt a monotonitás könnyen elveheti a kedved a diétától.
köszi a válaszokat!
igazából ez nagyon jo menza, tehat van nem panirozott cucc, csak sose tudom eldonteni mennyire olajos :(
es zoldseg mindig van sima salata es parolt zoldseg is
Neked is csak ajánlani tudom Dr. Douglas R. Graham - 80/10/10 című könyvét. Igaz ez egy kicsit más életforma, de én ezt tartom valóban egészségesnek.
A magyar weblap, ahol kicsit többet megtudhatsz Graham-ről:
Graham weblapja:
Plusz egy elég meggyőző oldal egy nyersevő családról:
Youtube-on is találsz videókat, ha rákeresel Douglas Graham-re.
hát az a 2-3 tojás sok.1is elég.
menzából edd meg a levest,meg a másodikból azt amit egészségesnek gondolsz.a vacsi okés,bár a túróval nem értek egyet,és én inkább egy joghurthoz ennék 1almát.:)
a mozgás az jó.de egy huszpercet mindennap tornázz.úgyértem hasizom,karizom,láb,fenék.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!