Veletek is ez történik csalónapon?
De miért nem ehetsz holnap virslit? Vagy bármit ha lefogytál és tartani akarod?
Én alapból úgy fogyózok hogy mindent eszem csak mértékkel. Ne hogy már ne ehessek meg egy nyomi virslit? Oké figyelek hogy ne zabáljak, ne tömjem a sütit. Ebbe bele fogsz őrülni. Nem lehet ezt egy életen át tartani.
Én súlytartéskor azt eszem, amit akarok... Bár van egy alap diétám, de ha egy hét alatt hatszor térek el tőle, mert olyanom van, akkor mi van? Szóval nálam ilyen nincs, de azért vannak pontok, amivel azonosulni tudok.
Nevezetesen azzal, hogy rendes ebéd után jóllakott vagyok. És? Miért kéne csalónapon egész nap enni, nem értem. Az olyan kényszeresnek tűnik nekem, hogy hű, csalónap, s akkor aztán reggeltől késő éjszakáig eszünk, mert az jó. Te ettél, többször is és elvoltál vele. Mit akarsz még? De ha holnap virslit akarsz enni s neked az megfelelő étel, akkor miért ne? Ha pedig ipari hulladék s te annak is tekinted, akkor miért ennéd meg bármikor?
Nem lehet elrontani a csalónapot. A csalónap engedékenyebb, de ha tökéletesen, sőt deficitben eszel rajta, az is szabad. Legalábbis én így értelmezem, ha már valahogyan kell. Nem kötelező elszállni a kalóriákkal... Súlytartáskor az a normális, ha a napjaid alapból hasonlóak, egészségesek és jók, max. néha bevillan valami, akár tervezetten, akár nem.
Nekem mindennap jólesik az étel, szóval ezt sem tudom érteni. Talán túl rágörcsölsz az egészre, azért van.
De ha nehezen eszel többletben, ne akarj többletben enni... Főleg, hogy nem tömegelsz, akkor mégis minek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!