Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Veletek is ez történik csalóna...

Veletek is ez történik csalónapon?

Figyelt kérdés
Ma csalonapot tartottam (sulytarto vagyok) regglire ettem 3toast kenyerer sajttal sonkaval kaveval ubival.Aztan ebedre sajtos csirkemellet krumplipurevel.Ezutan jott 1ora szunet es fel 2kor megettem egy tanyer makosgubat.Azota mar eltelt 5ora es egyaltalan nem kivanok semmi kajat mert ugy eltelitett engem a kiados ebedem.Nem akarok hulyeseget mondani de szerintem nem volt meg a mai kcal keretem sem,szoval nem is szamit csalonapnak..bar lehet a makosguba sokat dobott rajta.Viszont mindig igy jarok valahigy elrontom a csalonapot azzal hogy ebedkor jol bezabalok,pedig pont az lenne a lenyege h egesznap ehessek amit megkivanok.Na de ha nem kivanok az ebed utan konkretan semmit?:/ Mas napokon meg orulnek ha ilyeneket ehetnek mert nem kell szamolni,de csalonapon valahogy jol sem esik a kaja.Mit tanacsoltok? Amugy vacsira virslit akartam enni,de nem kivanok kajat:( holnap meg mar tuti kivanni fogom a virslit,de akkor mar nem "ehetek" hiszen rengeteg kcalt elvisz.Veletek is tortent hasonlo?
2017. okt. 14. 18:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Örülj neki. Én ha megeszek egy normális, ehető tál ételt, rögtön elkap a roham és eszek, amit találok. Ezért maradok a magvaknál :d
2017. okt. 14. 18:49
 2/3 anonim ***** válasza:

De miért nem ehetsz holnap virslit? Vagy bármit ha lefogytál és tartani akarod?

Én alapból úgy fogyózok hogy mindent eszem csak mértékkel. Ne hogy már ne ehessek meg egy nyomi virslit? Oké figyelek hogy ne zabáljak, ne tömjem a sütit. Ebbe bele fogsz őrülni. Nem lehet ezt egy életen át tartani.

2017. okt. 14. 19:54
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Én súlytartéskor azt eszem, amit akarok... Bár van egy alap diétám, de ha egy hét alatt hatszor térek el tőle, mert olyanom van, akkor mi van? Szóval nálam ilyen nincs, de azért vannak pontok, amivel azonosulni tudok.

Nevezetesen azzal, hogy rendes ebéd után jóllakott vagyok. És? Miért kéne csalónapon egész nap enni, nem értem. Az olyan kényszeresnek tűnik nekem, hogy hű, csalónap, s akkor aztán reggeltől késő éjszakáig eszünk, mert az jó. Te ettél, többször is és elvoltál vele. Mit akarsz még? De ha holnap virslit akarsz enni s neked az megfelelő étel, akkor miért ne? Ha pedig ipari hulladék s te annak is tekinted, akkor miért ennéd meg bármikor?

Nem lehet elrontani a csalónapot. A csalónap engedékenyebb, de ha tökéletesen, sőt deficitben eszel rajta, az is szabad. Legalábbis én így értelmezem, ha már valahogyan kell. Nem kötelező elszállni a kalóriákkal... Súlytartáskor az a normális, ha a napjaid alapból hasonlóak, egészségesek és jók, max. néha bevillan valami, akár tervezetten, akár nem.

Nekem mindennap jólesik az étel, szóval ezt sem tudom érteni. Talán túl rágörcsölsz az egészre, azért van.

De ha nehezen eszel többletben, ne akarj többletben enni... Főleg, hogy nem tömegelsz, akkor mégis minek?

2017. okt. 14. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!